Voteaza:
8 voturi | 5 comentarii

Audi atacă din nou voalat BMW și Mercedes-Benz într-o reclamă americană

Cât de mult regreți că în tinerețe ai condus un BMW sau un Mercedes-Benz? Cel mai recent spot publicitar Audi apărut în SUA ne spune povestea unui tată care-i dă povețe fiului său.

Comentarii (5)

  • audi si punga...
    la 30.12.2013, 12:23
    1. Mercedes-Benz
    2. BMW
    3. Audi

    La cat a tras Audi la bronz, nu-i de mirare ca a inceput sa halucineze.
    0
  • un oarecare
    la 30.12.2013, 16:56
    1.Bmw
    2.Audi
    3.Mercedes-Benz
    +2
  • alt oarecare
    la 30.12.2013, 21:57
    1. Audi
    2. Mercedes- Benz
    3. Bmw
    De altfel, in Europa pe primul loc la vanzari este Audi, ceea ce spune multe despre nivelul calitativ la care a ajuns Audi.
    +4
  • Matei
    la 31.12.2013, 01:34
    Nu am înțeles une ați auzit vreo aluzue la bmw sau mercedes.
    -3
  • inexorabil
    la 31.12.2013, 09:14
    Ma amuza indarjirea etico-naiva a unora...In ziua de astazi, constiinta este o boala si scrupulele pietre de moara! Si in campionatul nostru bramburist de fotbal, nu poti sa te incoronezi castigator decat umbland cu fofarleaza, recte imprimand o alta muzica fluierelor arbitrilor.
    Nu ma mira tactica pe care a ales-o VAG pentru americani, un popor care pare tot mai...decorticalizat. Credeti voi ca observatorii psihologici ai megaconcernului german n-au "mirosit" terenul fertil si prielnic al mentalitatii populare din tara Marelui Canion?...Desigur, pentru acceptia lui BMW si Daimler, grobianismul evident (aiurea "voalat" sau "subtil"...AM, fii atent ce termeni folosesti!) al rivalilor ar cadea ca o manusa pentru a urla ca sunt nedreptatiti de o practica ilegala sau imorala. Sau poate ca le pare rau, fiecaruia in parte, ca n-au avut ei primii o initiativa de acest gen, vaduvita din start de elementarul bun simt...
    Deci acum faradelegile nu se mai comit prin unghere, prin cotloane, in spatele usilor inchise...ci de-a dreptu', taticu', direct pe miriste, cu avant si onoare, deoarece "nu mai este niciun om drept pe fata pamantului, nici macar unul!", dupa cum remarca putinii Parinti contemporani ai Ortodoxiei. Regret ca ma exprim "negativist" si in ultima zi a anului, dar gunoiul pute tot a gunoi, chiar si daca l-am vari sub pres...
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru