Voteaza:
4 voturi | 1 comentariu

De ce îşi cumpără bărbaţii coupe-uri? BMW Seria 4 răspunde

Divizia americană a celor de la BMW a publicat un scurt clip publicitar pentru noul Seria 4. Modelul coupe răspunde foarte sugestiv întrebării: „De ce îşi cumpără bărbaţii coupe-uri?”

Comentarii (1)

  • inexorabil
    la 10.10.2013, 17:23
    Coupé-uri...O tempora! Ce bijuterii sport fabrica GM odinioară...Dar au venit la conducere realisto-utilitariştii, astfel că sedanele au câştigat teren (de obicei, îmi plac, nu neg, dar gena sport în automobilism se traduce primordial prin coupé, corect? --- noroc că mai există un Corvette, un Camaro, un CTS-V coupé sau un Opel Monza). De pildă, Buick s-a metamorfozat într-un parc de sedane europenizate! Se aude că legendarul GN va fi reactivat în 2015, dar se preconizează adoptarea unei platforme de Cadillac (în schimb, motorul n-ar fi tocmai nepotrivit: 3.6 V6). Dacă "noul GN" va avea 4 uşi, atunci chiar că acest model ar însemna o cacealma..."Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici/Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici". Cât despre BMW, münchenezii îşi respectă blazonul...La urma urmei, degeaba încearcă Audi să devină un luxos sportiv, căci mai degrabă BMW reuşeşte să fie un sportiv luxos.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru