Voteaza:
0 voturi | 27 comentarii

Două reclame pentru Hyundai ix35 parodiază Top Gear

Hyundai a lansat recent două reclame amuzante pentru noul său ix35. Spoturile publicitare parodiază show-ul britanic de televiziune Top Gear şi pe cei trei moderatori: Hammond, May şi Clarkson.

Comentarii (27)

  • eu2
    la 16.06.2010, 11:03
    :)) F tare!
    -
  • a
    la 16.06.2010, 11:04
    Simpatic. Nu strica sa le mai dea peste nas cu umor . Au copiat si cliseele de exprimare ale lui Clarkson si tonalitatea vocii ... s-or fi saturat de cand se iau de masinile coreene care nu-s cine stie ce mai slabe decat cele japoneze pe care le tot lauda ei la fiabilitate.
    -
  • .marius.
    la 16.06.2010, 11:05
    Sunt foarte curios cum ar arata o replica marca Clarkson la reclama asta.
    -
  • Flo
    la 16.06.2010, 12:09
    :))))
    Mie-mi place ca l-au facut si pe STiG
    -
  • gordini
    la 16.06.2010, 12:18
    frumos
    Foarte bine lea facut. Sa dea cu ei de pamant. Top gear e o prostie de revista platita de grupu vag ca sa le faca reclama. Si din anglia nu a iesit nici un om de valoare de cand e populata insula aia deciobani nespalati. O natie de jegosi si analfabeti care din pacate are o gramada de bani si vorbeste de sus altora. Nimic bun na iesit din mainile lor nici macar vreun cantearet de doamne ajuta nu au . ce sa mai urati si afoni si prosti.
    -
  • la 16.06.2010, 12:29
    @marius
    27 iunie este ziua in care va incepe noul sezon Top Gear, deci nu mai ai mult de asteptat :)
    -
  • la 16.06.2010, 12:35
    @gordini
    Sa inteleg ca nu te-ai uitat niciodata la emisiunea Top Gear. Dupa cate greseli ai facut mai sus, presupun ca si tu la baza esti englez, sau ai fi englez daca ar fi adevarat ceea ce zici.
    -
  • gordini
    la 16.06.2010, 12:43
    noname 00
    Eu ma uit numai la PROMOTOR . Am vazut si Top Gear si e o tanpenie cu niste unii care se scalanbaie ca toate visele. Oricum pe antena 3 si 1 eu nu mai uit din principiu. Gresesc pentru ca ma grabesc si nam chef ssa scriu ca la carte pe net.
    -
  • bolovan
    la 16.06.2010, 12:52
    @gordini tu esti mai "slab de inger"...ca sa nu zic inapoiat...dar macar iti place sa te auzi.
    Tu ai citit o carte la viata ta? Si nu autobiografia lu' Guta...
    Tu, cu exceptia manelelor, scuipatului pe strada si mancatul semintelor mai ai alta activitate?
    Si ca sa nu mori prost, iote ceva personalitati:
    Isaac Newton - fara de care idolul tau guta inca umbla cu caruta
    Charles Darwin - cred ca te-a folosit pe post de subiect cand a emis teoriile lui.
    Michael Farraday - daca nu exista...guta tot cu caruta mergea..s.i canta din ...tac. Ma rog, fara gagiul asta, cam tot ce are legatura cu electricitatea...nu exista.
    Pe scurt...fara anglia...inca te stergeai la fund cu frunze...si te inhamau astia la jug...cand erau prea obosit boii.
    -
  • gordini
    la 16.06.2010, 13:17
    pentru inteleptu
    Ai fost tu acolo sa sti ca ei au descoperit ce pretinzi tu? De mult ori astia din tari mari si tari au furat inventiile altora si prostii ca tine pun botu apoi. Pentru informatia ta eu nu ascult manele, ascult trance si progresive asa ca lasama cu deastea. E greseala mea ca nam zis ca nam vw TDI ca sa ascult manele. Daca nu eram noi romanai restu se stergeau la fund cu frunze , cate nam inventat noi dar de astea uiti ca ce e romanesc e prost. Toata ziua va plangeti ca in romania e rau ca romanii nus buni ca presedintele e rau ca mar ca har da la munca mai greul. Mie sila de astia ca tine.
    -
  • Coobra
    la 16.06.2010, 13:27
    top dear
    sigur si-au facut o gramada de clienti in anglia.....NOT
    -
  • ha ha ha
    la 16.06.2010, 13:32
    HA HA HA
    ASTORA DOI CARE SE CEARTA MAI SUS, LE MAI TREBUIE UNUL CA SA FIE TREI, CA IN TOP GEAR...HA HA HA...
    -
  • Marian
    la 16.06.2010, 14:01
    Deci asta e prea tare ce zice @gordini , cum ca astia nu au un cantaret de doamne ajuta. Daca ce canta unii de prin Anglia nu iti place tie asta nu inseamna ca nu ar fi apreciati de restul lumii. Din cate stiu industria de "entertaiment" era cea care aducea cel mai multi bani la buget din "exporturi" - aici intrand si ciudatii de la Top Gear.

    PS. Nu mai insist ca apoi zice lumea ca aparu si al treilea care se cearta pe aci :D
    -
  • UNU
    la 16.06.2010, 14:37
    PENTRU MARIUS
    MARIUS,NU EXISTA (INCA)335XD...DOAR X SAU I
    -
  • nimeni
    la 16.06.2010, 14:37
    gordini
    am vizionat reclama, m-am amuzat (destul de putin) si am citit comentariile. am ramas masca! unii au habar despre ce vorbesc si dovedesc niste cunostinte dobandite in timp, iar altii, ma rog, UNUL, care nu stiu ce-i cu el. ma mir cum de a ajuns pe site.. defapt in internet.. sau.. de unde stie cu 'functioneste' calculatorul?
    sa scri astfel de prostii.. apoi sa mai si comentezi afirmatii care neaga ce-ai zis mai sus.. trist.
    -
  • UNU
    la 16.06.2010, 14:38
    RECTIFICARE
    SCUZE...DOAR D SAU I
    -
  • la 16.06.2010, 14:44
    Sebastian Toma
    Mi-ai raspuns la un mesaj la o stire mai veche (unde acuzam un embed defectuos) si cum fenomenul se repeta si la stirea asta iti raspuns aici. Ma refer la faptul ca atunci cand dau play direct de pe AM imi apare asa: "An error occurred, please try again later". Si sunt nevoit sa dau dublu click pe video ca sa-mi faca transfer pe pag. Youtube acolo unde pot vizualiza filmuletul.

    Daca o rezolvi cumva esti mare. Bafta!
    -
  • top bear
    la 16.06.2010, 14:47
    HA!
    E X C E L E N T A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de mult n-am mai vazut o asemenea reclama buna. in privinta "discutiilor" de mai sus, trebuie sa-i dau dreptate lui "gordini". top gear este o emisiune "platita" de diversi producatori, nu neaparat VAG. ei traiesc intr-o economie de piata de tip comunist (cine a fost/trait prin UK stie ce spun), asa ca....daca dai un ban, stai mai in fata! ;)
    -
  • la 16.06.2010, 14:48
    @gordini
    "Ce stie taranul ce este sofranul?"

    Este adevarat ca Top Gear este un mare show cu obiectivitate indoielnica si chiar ridicol de partinitori uneori, dar sa nu-i bagam pe toti englezii in aceeasi oala, cea mai obiectiva emisiune si cei mai obiectivi redactori tot englezii sunt, cei de la EVO Magazine.
    Tu in afara de ProMotor ai mai vazut si alte emisiuni in viata ta?

    Referitor la muzica englezoii sunt foarte ok, de exemplu:
    The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Elton John, Queen, Rod Stewart, The Rolling Stones, U2, etc. dar tu poate nu ai auzit de ei ca nici nu canta manele nici nu-i fac ode lui Basescu..
    Incultule!
    -
  • Octavian
    la 16.06.2010, 15:31
    Mare este curtea Domnului, dar si mai mare este diversitatea de specimene intalnita in Romania. Daca Darwin ar fi avut habar ce exista in Romania din ziua de azi ar fi avut o teorie a evolutiei mult mai interesanta :)) Specimene cum e @Gordini. Daca ar fi sa o iau din alt pct de vedere as zice ca dupa nume sa fie francez si atunci totul ar fi cat se poate de clar atunci :)) ....dar ma cam indoiesc ca stie pe ce continent e Franta.

    Nu am sa pot sa ii inteleg niciodata oricat as incerca. Probabil ca pentru omul de rand este imposibil sa coboare atat de jos ca sa poata intelege o astfel de primata.

    On topic, mi se pare geniala reclama. Parodiaza Top Gear pentru ca acuma au de ce, Nu mai exista acel gap imens care exista in trecut intre ei si alti producatori auto in ceea ce priveste calitatea si din pacate pentru ei toata lumea ii subapreciaza,
    -
  • la 16.06.2010, 15:35
    @gordini
    Stai jos, azi ai 3. Cum sa zici ca nu au nici un cantaret mai de doamne'ajuta? Am impresia ca tu traiesti in pestera si vorbesti din auzite...
    Abia astept sa vad raspunsul celor de la Top Gear :D:D
    -
  • bolovan
    la 16.06.2010, 15:53
    Ripper. Putin probabil sa vezi un raspuns de la Top Gear. Nu din alt motiv, dar sa faci o asemenea reclama...nu poti fara acordul BBC-ului (producatorii emisiunii). Cel mult o sa vedem niste replici haioase spuse de prezentatorii emisiunii.
    -
  • la 16.06.2010, 17:20
    TG vs Hyudai
    In primul rand Top Gear este o emisiune de divertisment, asa cum este si revista. Tocmai de-asta emisiunea e apreciata, pentru ca e adresata oamenilor de rand care nu sunt plictisiti cu date tehnice. Cred ca cei de la TG nu se vor supara pe cei de la Hyundai (din contra chiar). Insa asta nu inseamna ca nu vor avea dreptul la replica. Si drept sa va spun, abea astept:)))
    Cat despre Gordini... si unii se simti atacati cand ii jignesti.
    -
  • cs
    la 16.06.2010, 19:33
    mie mi se pare amuzant cum va tot agitati voi pt asta care-si spune "gordini' :)) e ridicol cum un copil de 14 -15 ani va poate manipula in felul asta... el, mare fan bmw-psa sau japoneze sau si mai rau.... italienesti, s-a gandit ca poate lovi in 2 locuri dintr-un foc - Renault si VAG... penibil
    -
  • la 16.06.2010, 22:35
    @bolovan
    Exact replicile acelea vreau sa le aud... :D:D Sunt foarte curios ce le cloceste mintea....:D:D:D
    -
  • la 17.06.2010, 00:04
    reclame
    Faine reclame, sunt flatat :))
    -
  • lorinczi.thomas
    la 01.07.2010, 12:09
    @marius
    la fel si eu
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru