Voteaza:
8 voturi | 9 comentarii

Lexus explică de ce unul dintre motto-urile proprii este "Creating Amazing"

Prin ce iese în evidenţă Lexus în industria auto mondială? Clipul următor, prezentat de compania japoneză în Statele Unite, explică principalele atuuri ale mărcii.

Comentarii (9)

  • ian
    la 06.07.2012, 12:36
    ...desi fara o mare traditie si lunga istorie...lexus a condensat o experienta a calitatii si performantei...egala cu a altora a caror istorie si experienta a fost motivatia numarul 1 aruncata in publicitate si promovare comerciala..in ritmul acesta cred ca japonezii nu au ca politica -recuprarea ci suprlativul ca reper in tot ceea ce fac...
    +3
  • Mafia
    la 06.07.2012, 13:08
    O marca de autoturisme de lux adevarata.Felicitari!!Nu-i de mirare ca intorc toti privirile de pe trotuar cand apare in realitate,mai ales ca este si foarte rara pe la noi.
    +3
  • Proprietar_de_Lexus
    la 06.07.2012, 13:39
    O marca la care nu voi renunta niciodata.Calitatea isi spune cuvantul la aceasta marca ,iar rafinamentul este la superlativ binedefinit.Iar numele marcii mi se pare unul perfect,pentru ca Lexus rimeaza cu lux.Felicitari !!!Si astept noul model IS sau LS.
    +2
  • AndreiRN
    la 06.07.2012, 21:17
    Am avut onoarea de a detine un LS400 cativa ani buni si pot spune ca este masina cu cea mai buna inginerie tinand cont de cost.
    Nu e de mirare ca marile firme incearca sa-i copie sau sa se asocieze cu ei pt a ciupi ceva technologie.
    -4
  • Samba
    la 06.07.2012, 21:45
    Toyota a stiut sa imbine perfect luxul cu fiabilitatea desavarsita,prin care a rezultat ''Lexus'',o marca de automobile exceptionale si cu calitate la cele mai inalte standarde
    -3
  • Pinguinul_nuclear
    la 07.07.2012, 02:14
    O limuzina de un oarecare statut,foarte rafinata si bineproiectata.Se vede clar ca aceasta marca de lux are injectat ca ser calitatea si fiabilitatea Toyota.Nota 10 pt Toyota!!!!
    -2
  • zarnesteanu
    la 07.07.2012, 04:46
    Conduci toata viata o taiota/legsuse si te crezi regele soselei. Apoi intr-o zi nimeresti intr-o masina adevarata si-ti dai seama ca toata viata n-ai fost decat un desfundator de bude.
    -5
  • @zarne...
    la 07.07.2012, 10:32
    ...ne pare sincer rau ca ai trait aceasta nefericita drama din care incerci acum sa ne impartasesti...iar noi o sa icercam din rasputeri desi n-o sa reusim...sa te compatimim...
    +8
  • zarnesteanu
    la 10.07.2012, 17:22
    Azi dimineata era un legsuse pe marginea drumului cu capota ridicata. Era superb. O masina atat de frumoasa. Lucea ca un ban nou nout. Tipul statea inauntru sa nu-l bata soarele in cap si era bineinteles cu telefonul la ureche.

    Aveti foarte mare dreptate. Masina asta nu se strica niciodata. Cred ca asta ramasese fara lichid de parbriz si astepta masina de tractare sa-i umple rezervorul.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru