Voteaza:
7 voturi | 3 comentarii

Michael Schumacher, actor principal în cel mai recent spot S-Klasse

Septuplul campion mondial de Formula 1 continuă colaborarea cu Mercedes-Benz, apărând într-un spot care subliniază sistemele de asistenţă de la bordul noii generaţii Mercedes-Benz S-Klasse.

Comentarii (3)

  • Ivanofff
    la 11.10.2013, 23:12
    Trebuie sa ai creier de gaina sa dai 130k de euro pe o masina care are in plus fata de una de 30 k de euro ''steaua de pe capota'' si cateva scandurele de lemn lipite de bord. (alea numite popos insertii lemnoase). Ca in rest, dotarile de genul scaune incalzite, stop and start si multe alte tehnologii noi sau gagget-uri de confort le gasesti si la varainte de top ale altor marci, la sfert de pret chiar.. In plus Mercedes isi promoveaza noua inventie ( cika ) ''magic body control'' folosind gaini. Dupa parerea mea, prin acest videoclip, departamentul de marketing al Mercedes-Benz a tintit direct unul dintre cele doua grupuri principale de potentiali cumparatori Mercedes: gainile (cele cu buletin de om). Asteptam cu interes un nou videoclip cu celalt mare grup tinta: interlopii si gainarii care au dat si ei un tun.

    Am ras cu lacrimi la asa numita ''inovatie'' (cika ) :))

    http://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY


    PS: Astept un spot asemanator si pt BMW :)), s-ar potrivii perfect cu cocalarii.
    -36
  • Andi
    la 12.10.2013, 10:23
    @Ivanofff, iar nu ti-ai luat pastilele...
    +20
  • la 12.10.2013, 13:20
    @Andi

    Nu-l cheama Ivanoff, il cheama Robert:). Robert, cum merg vanzarile la LS? Butoanele electrostatice au prins la public?
    +12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru