Voteaza:
18 voturi | 8 comentarii

Noul Nissan Patrol stabileşte un record Guinness pentru tractare

Nissan Patrol a tractat un Ilyushin II-76, un avion de transport care cântăreşte 170.9 tone. Modelul a stabilit astfel un nou record Guinness pentru tractat, fără să primească nicio modificare tehnică în afară de un cârlig de tractare special.

Comentarii (8)

  • H&M
    la 23.08.2013, 17:44
    zice-vor uni:,,hoooooo,huooooo!!!!!!facaaatuuuraaa! altii mai temperati:mmm,nimic nou sub soare,si un tuareg a facut asta...deci?oare am zis ceva ce nu trebuia?asta vor hotari cei de la AM...cum? simplu prin publicarea sau nu a comentariului.
    -23
  • @HM
    la 23.08.2013, 19:59
    ai probleme serioase la mansarda.......reclama zice foarte clar la urma (asta daca ai avut rabdarea sa vezi) ca masina a depasit recordul de tractare a celui mai greu avion, daci daca exista un record pe tema asta, e clar ca cineva a mai facut acest lucru.
    +25
  • @HM
    la 23.08.2013, 20:02
    Si probabil mai corect ca titlul articolului putea fi :"Noul NP stabileste un NOU record......."probabil s-a dorit evitarea folosirii cuvantului "nou" de 2 ori.
    +11
  • Valentin Ghionea
    la 23.08.2013, 20:33
    @@HM

    E in regula, te enervezi degaba. Nu ai cum sa lamuresti un razgandac cu pene , fiindca tot '' miortele '' va manca. Asa si in cazul tipului de sus. Nu poti, fiindca atata il duce pe el capu atat gandeste. Are '' cruise controlul '' activat inca de la nastere de aici si limitarile de rigoare. Ei stiu doar sa macana din spatele unui monitor si o tastatura, fiindca in viata reala cu siguranta nu merge cu '' fata '' cat conduc unii cu spatele, dar dansii stiu sa critice si sa faca comparatii inutile :)).
    Numai bine prietene si sper sa fie cat mai multi ca tine si mai putini ca tipul de sus.
    +6
  • Nemira
    la 23.08.2013, 21:36
    Era de asteptat. Nissan Patrol ( ultimul Nissan Patrol mai exact, acela pe care niciun roman de la noi n-a pus mana) e o monstruozitate. E mai mare si decat un Land Cuiser V8, daramite Touareg. Touareg e copil mic... Patrol e in cu totul alta liga.
    In primul rand vorbim aici de off-roadere dedicate / profesionale, nu de Volkswagen ce n-are experienta in domeniu. Apoi discutam de un Patrol de 2.8 tone si motor de 5.6 litri... are 5.14 metri lungime si aproape 2 metri inaltime...mda, in jurul tau toti vor parea furnici, cu siguranta.
    +21
  • @Nemira
    la 24.08.2013, 09:12
    Mai lasa-ne cu experienta in domeniu, pt. ca nu mai e relevanta in ziua de astazi. Si Tesla e o marca noua si totusi depaseste pe zona electrice orice producator consacrat. In alta ordine de idei, sper ca acest record va genera o reactie din partea altor producatori pentru depasirea lui, de aici provenind progresul. P.S. Design-ul masinii este oribil (parere subiectiva), alaturi de LC fiind cele mai urate masini din clasa.
    -15
  • la 25.08.2013, 07:34
    Urate LED-uri, mai si lumineaza slab...
    -10
  • Vasi
    la 25.08.2013, 13:58
    @@Nemira

    Ba e foarte relevanta experienta si traditia, mai ales cand vorbim de offroadere dedicate si cumparatori pretentiosi cum sunt cei din tarile arabe, carora li se adreseaza preponderent Nissan Patrol. Nu degeaba Nissan Patrol a fost lansat in premiera in Orientul Mijlociu in 2010.
    Comparatia cu Tesla nu-si are rostul...din moment ce discutam de o tehnologie complet noua ("reinviata" mai exact) e normal sa apara companii la randul lor noi care sa umple golul pietei.
    Si daca te referi la Nissan ca producator consacrat, Tesla nu depaseste deloc Nissan, nici macar pe teren propriu in SUA, daramite la nivel mondial. Nissan Leaf ramane lider incontestabil la vanzari pe plan global, iar local in SUA, Leaf are 11.705 unitati vandute in prima jumatate din 2013, iar Tesla 10.500. Repet, la ei acasa.
    Deasemenea nimeni nu-i poate lua lui Leaf cele mai importante distinctii din industria auto si faptul ca e PRIMA ELECTRICA DE MASA de pe planeta. Ce-i al lor, e al lor. Bravo Nissan !

    PS: Patol nu-i o masina ptr. fetite. Nu ma astept sa placa unora ca tine.
    +14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru