Voteaza:
6 voturi | 19 comentarii

Prima reclamă pentru noul BMW X5: "Respectul nu se impune, se câştigă"

Lansarea românească a celei mai noi generaţii X5 este subliniată de un spot TV care marşează pe calităţile impozante ale SUV-ului german.

Comentarii (19)

  • la 21.01.2014, 13:44
    Am impresia ca posesorii de BMW au vazut reclama asta mai demult si o aplica in trafic zi de zi... fara respect pentru ceilalti participanti la trafic.
    +27
  • qwerty
    la 21.01.2014, 13:49
    No Comment
    BMW isi cunoaste clientela.
    +14
  • la 21.01.2014, 13:54
    Mda...interpretabil clipul acesta pt. ( UNII ) posesori de BMW (in special X5) din Romania. Acum le-a dat apa la moara cum se spune....daca vedeti / vedem un X5 nou mai bine va opriti si ii dati prioritate ca e posibil sa incalece pe noi :)))
    +16
  • la 21.01.2014, 13:54
    Si totusi, respectul nu se castiga conducand un SUV, nu conteaza ca e BMW sau alta marca.
    Prea multa gadilare a orgoliului strica la moral, vorba lui @inexorabil :)
    +16
  • la 21.01.2014, 13:56
    Macar in clip acel X5 se opreste si primeste prioritatea....la noi nu se opreste indiferent ca primeste sau nu :)))
    +20
  • Norbert
    la 21.01.2014, 15:15
    BMW! Spanzura-te cu tot cu reclama asta!
    +1
  • mm
    la 21.01.2014, 15:41
    ce vreti, are valoare...
    -5
  • vianu
    la 21.01.2014, 16:06
    asta e raclama banata pe media din Romania. Cica e fumata. BMW-ul de la noi e castigat in piata de SH de la Jermania ca afacere full-kilometri-reali si respectul se impune ca "io are doua perechi de o-o, bueiii fratica!"

    pacat totusi ca o marca ca BMW, la noi, se regaseste (in principal) la o anumita categorie sociala/umana/u name it.
    0
  • inexorabil
    la 21.01.2014, 17:52
    Da-te prins, Balcescule! @Mafia (alias ex-croc), parca te-as "adulmeca" si in pielea lui @vianu...Hm, straniu. Vianu mi-a reprosat "delirul mistic", iar tu, tu insuti, te-ai aratat interesat de veleitatile mele spirituale :) Suferi cumva de "dubla personalitate"?...Pardon, trebuia sa scriu "multipla", nu "dubla".

    @mntsn, ceea ce sugerezi tu frizeaza sfera axiomei...Adica nimic mai adevarat! Stii ce mi se pare si nostim totodata? Ca, dintre toate marcile de prim rang ale istoriei auto, una dintre ele s-a inversunat pana deunazi sa nu se dedea la mania SUV-urilor, pe care le-a considerat ori inutile, ori un semn edificator al trufiei in trafic. Aceasta este, desigur, Saab. Si in sanul lui GM, situatia statea oarecum imbucurator, pana cand niste baieti "destepti" au socotit ei din buric ca n-ar fi un aspect suficient ca tandemul Chevrolet-GMC se ocupa cu brio de problema in cauza si, astfel, au "violat" castitatea grupului select Oldsmobile-Buick-Cadillac, iar prima "manjita" dintre ele, Olds, a aparut ca ridicola din postura de copie "luxoasa" a lui Chevy. Cert este ca acest narav idiot zis "platformele comune" VAG l-a invatat de la GM...Insa, paradoxal, tocmai aceasta fixatie le-a umplut de "succesuri" pe amandoua (evident, fiecare pe taramul ei de afirmare).
    Deci cam asa as defini eu un SUV: Success Up Vanity

    Cat despre "epopeicul" X5, ma declar in asentimentul tuturor antevorbitorilor mei: ceva inexplicabil se intampla in scoarta cerebrala a majoritatii posesorilor de la noi...Si nu-i vorba numai de acordarea de prioritate atunci cand devine inechivoc si obiectiv obligatorie. Pur si simplu incalca voluntar si "la gramada" toate regulile de circulatie, in frunte cu depasirile riscante, viteza anormal de ridicata (indiferent ca "in oras" sau "in afara") si repulsia innascuta fata de...semnalizare. In atare conditii, bunul simt (daca le-a mai ramas macar o bruma...) il folosesc ca luciu pentru rotile "bolizilor" dumnealor, dupa ce ii scot din spalatorie...
    -1
  • la 21.01.2014, 20:13
    as vrea ca toti astia cu x5 care dau dovada de meltenism (mai sunt si soferi de x5 cu tiglele pe casa) sa-si testeze meltenismul la calea ferata.
    Nu pot sa uit cum in 2010 un dobitoc si lindos cu ceafa lata s-a trezit el mare smecher si pe ditai viscolul mergea cu x5-ul cu 130 km/h pe e583... dar la letcani s-a pupat cu personalul iasi-dorohoi... o fi sarit nitel garnitura de pe sine, dar in acea seara romania si-a mai pierdut un meltean. Pacat ca a trebuit sa vina atata amar de smurd, politie si presa pentru un dobitoc..
    +6
  • LUCCI
    la 21.01.2014, 23:27
    De fapt in X5 era Basescu....din fata lui toti se dau la o parte!Se ducea la Nana sa vada daca i-a crescut fi-sii graul....la subrat!
    +1
  • la 21.01.2014, 23:49
    @inexorabil: ba chiar si pe Saab l-au violat.
    Saab 9-7x, o imensa bataie de joc la adresa marcii Saab. La partea de finisaje interioare cred ca a fost cea mai proasta masina care a purtat vreodata emblema Saab; rudimentara e putin spus, penala pur si simplu.
    +1
  • la 22.01.2014, 02:30
    @inexorabil & @mntsn ... si nu numai ....

    " inexplicabil se intampla in scoarta cerebrala a majoritatii posesorilor de la noi "

    apoi sa stiti ca nu e valabil doar in RO ... e valabil si peste ocean ...
    nu e neaparat nevoie de X5 sa faci pe porcul (si sa mai si ramii la atare nivel "academic" !!! )
    am vazut pe foarte multi in F-150, GMC-Sierra, Dodge Ram, Cadillac sau Buick ... etc ...
    sentimentul ala de siguranta e dat de faptul ca ei privesc lumea de (mai) "sus" si se simt (mai) protejati de dimensiunile masinii, cit si de faptul ca-s mai sus - fizic vorbind - si alti participanti in trafic in caz de accident, o sa intre sub ei, in conditiile astea ei fiind mai la "adapost" ...

    eh ... nu va vaicariti doar de cei de acolo ... stiti, cu ceva in timp in urma un amic imi zicea (ce traieste de ani multi prin D) ca nu-i intelege pe americani, "cum de se plimba cu masini de transportat vaci prin oras " ?!? el ii vedea prin oras ... in zona fiind o unitate militara americana ...

    sa pare ca proprietarii de masini de acest tip, in timp, dau in mintea ... vacilor ... pe care ar trebui sa le transporte prin alte parti decit "pe centru" ...

    in fine ... faca fiecare ce vrea, dar sa nu faca necaz semenilor lor ce au alte gusturi/posibilitati decit ei !!!

    vorba Parintelui Arsenie Papacioc " singura smerenia ! " ... si zic eu in continuare adaptind: poate tine pe oricare individ departe de infumurare si asa respectivul va arata respectul cuvenit in trafic tuturor participantilor nefacindu-le neplaceri/necazuri/evenimente neplacute ...

    drumuri bune tuturor !
    +3
  • la 22.01.2014, 02:39
    si acum legat de clip ...

    s-o'ntilnit cu "bicherii aia suparati" ... l-au lasat primul ...
    s-o'ntilnit cu "ghiezashu" ... culmea ! s-a oprit si ala !!!
    acuma era chiar culmea sa mai stea si apa-n loc cind aparea "icsu" !!!

    deh ... drumuri bune tuturor ! da' faceti ca soferul "icsului" : opriti la intersectii, treceri la nivel cu calea ferata, etc ... e mai cuminte ...
    +1
  • inexorabil
    la 22.01.2014, 03:53
    Apropo de SUV-uri şi anomalii aferente: nu voi reuşi niciodată să înţeleg cum de ajung să piloteze aceşti monştri mecanici puştani/puştoaice deseori scunzi, care trebuie să ridice scaunul la maximum ca să vadă peste volan, başca având permisul abia obţinut, adică acest gen de maşină fiind primul din viaţa lor pe care îl abordează!? Plus că n-au nici 20 de ani şi de aceea ţi se naşte instantaneu întrebarea de logică primară: de unde au avut atâta bănet ca să se poată lăfăi în aceste uzine pe roţi? Ce au învăţat, muncit şi acumulat ei efectiv ca să li se cuvină asemenea premii la o vârstă, totuşi, încă fragedă ?! Serios, am observat pe stradă minione care par liceence la prima vedere şi care sunt slabe de le numeri coastele, dar care se urcă cu nonşalanţă în X5/X6, ML, Q7, Cayenne sau Land Cruiser...A, da, pricep şi eu cu mintea mea întortocheată: totul se datorează mişmaşurilor pe care le învârt "tati şi mami" sau alde "iuby". E-he, în lumea smintită de azi a ieşit la spartul târgului, ca păduchele în frunte, o faună umană de toate rasele şi naţiile, care parcă n-ar mai fi păstrat nimic din chipul şi asemănarea Creatorului, cu care orice muritor este înzestrat şi imprimat din naştere, volens-nolens...
    +3
  • george
    la 22.01.2014, 10:14
    toti ati visa sa fiti cocalari intrun bmw mai ales noul x5
    -3
  • vianu
    la 22.01.2014, 10:22
    "I" un thumb up de la mine...n-ai priceput ca SUV-urile sunt modelele perfecte care sa gadile posteriorul prepubertarilor si a smecherilor? E legea compensatiei si incercarea de a dovedi cu ostentatie pozitia in societate a unora. Psihologic pozitia mai inalta (cu sau fara ghilimele) ofera senzatia de mai in siguranta si de aici scaparile de tipul "da-te ba'n p...a mea de aici, nu ma vezi?

    PS p..a a se citi pana (pana de gasca, de vulpe sau a lui Hector)
    0
  • mm
    la 22.01.2014, 19:37
    cunosc familii distruse pt. ca au cumparat masini superpotente unor copii care abia isi luase carnetul, e vina parintilor, pe afara proaspetii soferi merg cativa ani insotiti, apoi isi dau definitivatul, ca la medicina.
    0
  • Razvan
    la 22.01.2014, 22:05
    Prea inspirat din reclama lui Indian Chief http://www.youtube.com/watch?v=IiXNdwUaJKM
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru