Voteaza:
8 voturi | 4 comentarii

Prima reclamă pentru noul Mercedes Clasa E

La numai câteva zile de la debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, Mercedes a publicat prima reclamă a noii generații Clasa E.

Comentarii (4)

  • vianu
    la 16.01.2016, 14:01
    vocea nu este a lui Sean Bean?

    ca de rest ce sa mai zic? Arata bine noul E. Designul se rafineza, lipsa muchiilor "taioase" te duce cu gandul la designul anilor '60.
    +10
  • pe mine...
    la 16.01.2016, 18:55
    ...ma duce cu gandul la o masina foarte scumpa care iti ridica imaginea la pretentiile societatii (a carei cultura creste invers proportional cu pretentiile) ...cand ma gandesc cat investeste omul in imagine si prea putin in ceea ce conteaza cu adevarat...
    +10
  • Tudor
    la 16.01.2016, 20:23
    Vreau sa-i aud pe cei care ii critica pe francezi sau altii ca baga tablete in masina. Dar fiind germana, nu se pune.
    +2
  • Jan
    la 16.01.2016, 21:42
    Desi arata ca un C mai mare, Mercedes nu face altceva decat sa isi sporeasca succesul in vanzari probabil devenind Nr 1 anul acesta. Sunt fan BMW dar la design au gresit grav cu farurile "lipite" de grila, la seria 3 arata bine este mai finut, dar la seria 7 au gresit, la viitorul 5 am vazut ca vor face la fel, la X5 din cel mai frumos SUV l-au stricat. Probabil BMW fac cele mai bune motoare, per total un pachet bun, dar la desig au involuat, mai putin la gama M.
    +9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru