Voteaza:
13 voturi | 10 comentarii

Reclamă în stil Hollywood pentru noul Mercedes-benz GL

Uneori, spoturile mai lungi de 30 de secunde te plictisesc la maximum. Ei bine, Mercedes a reuşit să gândească o reclamă de aproape patru minute care te ţine cu sufletul la gură.

Comentarii (10)

  • Mafia
    la 17.07.2012, 18:04
    Arata destul de provocator.Cei de la Mercedes incearca sa isi faca si ei reclama la OFF-road-arurile sale...................desi este constient ca Japonezii sunt cei mai tari la off-road,mai ales modele Toyota,Toyota LC v8,care este un tanc indestructibil pe langa acest GL.Cu toata onoarea!!
    -23
  • Pinguinul_nuclear
    la 17.07.2012, 18:30
    @Mafia

    Toyota are forte multe modele off road,pe cand Mercedes nu are mai nimik inafara de GL,si G ( ML SI GLK,pentru ca vorbin de categoria Suv-uri grele)........Toyota are mult mai multe; Legendarul Land Cruiser v8,Land Cruiser 150,4Runner,Sequoia,Highlander Hybrid( sau pe benzina)si frumosul FJ Cruiser,
    -15
  • Pinguinul_nuclear
    la 17.07.2012, 18:34
    A si sa nu uit ca mai are si cateva SUV-uri din concernul de lux,acealea care sunt produse tot pe aceleas platforme si mult imbunatatite.............LX570 si GX460.
    -17
  • gelu
    la 17.07.2012, 18:37
    faza de la sfarsit e chiar wowwwwww! :D
    +17
  • la 17.07.2012, 23:56
    copii, mergeti voi cu toyota.


    baietii mari merg cu masini serioase ;)
    +22
  • Pinguinul_nuclear
    la 18.07.2012, 02:00
    @unckle

    Chiar ma bucur ca ma intineresti,spunandu-mi ca sunt copil.As mai vrea eu domnisorule unckle sa fiu copil,dar se pare ca anii au trecut.Chiar imi aduc aminte de zilele copilariei cand ma ducea tata la scoala cu legendara Honda Accord,bine asta se intampla in 83',cand pe atunci era o bijuterie de masina ,si care a pastrat-o pana in 91' ,fara nici macar o reparatie sau o interventie mecanica.
    -10
  • la 18.07.2012, 09:53
    felicitari pentru acea honda, era mare lucru sa ai asa ceva in 83 ;) ... dar lasa deoparte "prima dragoste" cand te apuci sa comentezi asupra realitatii de astazi. Realitatea este ca nu prea se mai fabrica masini care sa mearga 10 ani fara inteventii, realitatea este ca, desi Toyota mizeaza pe caracterul off-road "pur" nu prea poate sa fie comparata cu MB, care face masini cu "minime capabilitati" in off-road si "maxim de confort" (asta in afara de G, care este fix acolo langa cea mai jmeKera toyota off-road).

    Faptul ca MB este un brand de lux si a ales sa nu aiba 15modele pur off-road nu semnifica faptul ca sunt retarzi si nu sunt capabili de nimic -- au creat G si G este, la fel ca LC, un punct de reper al masinilor off-road din toate timpurile. MB are in portofoliu masinile care se vand ... stii si tu ca producatorii nu prea agreaza sa piarda bani cand fac masini (exceptie face LFA ..). Cred ca faptul ca MB face masinile cerute de clientii sai nu poate fi un argument in discutia (pornita de celebrul Mafia, mare fan toyota al zilelor noastre) in care se da cu MB de pamant ca nu-i capabil sa faca masini off-road ca toyota.
    Daca privim un pic pragmatic, MB are o tinta mult mai bine pusa la punct decat toyota care incearca sa muste din toate feliile disponibile. Una este sa faci masini premium, si astfel sa iti limitezi numarul de modele pe fiecare segment si alta este sa faci j'de mii de modele, incepand de la entry pana la premium, de la masini hybride pana la off-road si utilitare off-road. Numarul de modele "legendare" mai tine si de politica firmei ... daca MB a reusit un G care a devenit legenda credeti ca nu ar fi reusit si cu alta masina off-road?
    +13
  • melteneala
    la 18.07.2012, 10:25
    Voi nu va plictisiti sa tot scrieti inepti legate de Toyota??
    Ce are .....cu prefectura?
    Toyota sunt unde le este locul. Lexus la fel.Vanzarile pe SUA sunt singurul lor reper pentru ca si oamenii sunt prostii rau, dar si acolo nu se mai afla pe primul loc (banuiesc ca s-au mai desteptat).
    +9
  • verde
    la 18.07.2012, 11:28
    tare reclama! stai calm, omule, esti intr-un Mercedes! everything's good, no worries!
    +8
  • huidu
    la 19.07.2012, 10:48
    asa am zis si eu...
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru