Voteaza:
3 voturi | 17 comentarii

Reclama noului Lexus LC500 combină seducția feminină cu viteza avioanelor de vânătoare

Lexus a ales să își promoveze într-un mod inedit noul LC500 pe piața din Spania. Supercarul are parte de o reclamă cu accente sexy, în care provoacă la duel un avion de vânătoare.

Comentarii (17)

  • CGD
    la 12.05.2016, 12:31
    arata cat de cat a masina germana, mi-as lua si eu una, asa imi place
    -2
  • @CGD
    la 12.05.2016, 13:45
    Doar ca uiti un lucru esential. Germanii, nu ofera asa design spectaculos precum Lexus. Ei ofera copy-paste Matrioscka... acum ia loc, nu ti-ai iesit fisa prea bine.
    +4
  • la 12.05.2016, 14:00
    @@CGD
    Madalescu cretinescu.....germanii ofera un design sobru si respectabil. Nu copilaresc ca Lexus....ori e masina ori e avion ? Cu avioane pe sosele nu ai ce face....si nu te atrag decat daca esti pilot pe F16 !
    +2
  • @Scorpionul.frustrant
    la 12.05.2016, 14:08
    Intr-adevar, chiar foarte ''sobru'' , dar nu in ultimul rand chiar foarte respectabil. Ce sa zic, chiar ''respecta'' clientii de C class sa-i satisfaca cu designul unei masini de 4 ori mai scumpe decat a lor -S class, si foarte etic comportamentul, de aia au trisat la testele de noxe si evident si la consum.
    -5
  • @@CGD
    la 12.05.2016, 14:16
    madalino te intelegem perfect esti cand femeie cand barbat, ai avut o copilarie nefericita traumatizanta, care ti-a mutilat pentru totdeauna viata si lucru asta se reflecta in tot ceeea ce spui,
    -5
  • la 12.05.2016, 14:40
    @@@CGD
    Corect. Sa il acceptam asa cum e pe madalina....nu e vina lui ca a suferit cand era mic si sufera in continuare. Daca nu a avut parte de dragoste de om, marea lui dragoste in viata sunt masinile japoneze si culmea ironiei nu isi permite una buna ci o troaca de Toyota pe care o considera supercarul anului mereu. Omul e defect. Nu ai ce i face !
    +5
  • @scorpion
    la 12.05.2016, 20:10
    troaca de toyota e pe locul unu la vanzari:)
    -2
  • @@CGD
    la 13.05.2016, 10:09
    Prin prisma lucrului trebuie sa afirm cu tarie ca copilaria mea a fost una mult mai traumatizanta decat a ta, cu daune majore care s-au asternut pana in prezent , ceea ce ma etaleaza drept cocalarul ''number one'' . N-am Bembeu, dar trebuie sa recunosc ca in NFS balesc si chiar ma masturbez la vederea siglei Bavareze de pe capota, cu toate ca se apropie bacul, iar cum cu lb.romana sunt certat am oarecare emotii. Boala s-a transmis si la creier, nu risc sa pierd iar pilulele in cacastoarea din fundul curtii ca apoi trebuie sa cobor din varful campului pana gasesc o farmacie pt a nu intra in sevraj psihic. Salutarile mele madalescu ! si iarta-mi apucarile bolnave de mai sus.
    -2
  • la 13.05.2016, 13:50
    @@scorpion
    Si daca e pe locul unul la vanzari crezi ca e o marca buna ? Poti compara Toyota cu Mercedes sa zic ? Nu poti....lucrurile bune se vand in serie limitata ! Toyo e de duzina !!
    +2
  • @Scorpionul.frustrat
    la 13.05.2016, 15:19
    Esti foarte naiv amice. TOYOTA s-a divizat, pt a nu mai fii comparata cu Mărțădăs, au dat nastere marcii Lexus, care-i cu 50 de ani inaintea Mărțădăs la multe capitole. Primul tinand cont de fiabilitate /valoarea de marca . Al doilea investitiile : Lexus este singura marca premium cu cea mai extinsa gama de modele hybrid . Asambalrea se face prin sudura laser si adezivi speciali pt ca piesele sa se imbine perfect, vopseaua se face doua camere de vacum. Adica pentru a obţine finisajul perfect, vopseaua este supusă unui proces de sablare umedă (cel mai revolutionar proces in industria auto la nivel MONDIAL ) , practic fiecare membru al echipei este un expert în detectarea celor mai mici imperfecţiuni care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Inainte ca aceasta sa fie vopsita se face un control pentru a prevenii imperfectiunile mai mari de 50 microni (0,0002 inch = 0,05 mm). Dar e greu sa pricepi.

    Revenind la Toyota, cant ei produceau Century V12 in anii 80'' ca concurent pt Rolls Royce si Bentley, Mărțădăs doar visa.


    Uite aici, poate mai rumegi niste idei de la cineva cu experienta :

    http://bestcarmag.com/sites/default/files/973167toyota_century_1989_photos_1.jpg

    http://img.favcars.com/toyota/century/wallpapers_toyota_century_1989_1.jpg

    Bunn! Si acum sa vorbim despre fiabilitatea TOYOTA. Chiar ieri citisem 4 stiri unde se discuta despre o Tundra din 2007 care a ajuns la un numar de 1.609.000 km , si care functiona in continuare. Cei de la Toyota i-au oferit posesorului o Tundra noua, iar ei au spus ca vor investiga longetivitatea modelului . Practic nici ei nu stiu cum au craet niste masini atat de fiabile.

    Citez din articol :

    ''Cu al său pick-up Victor călătorea la distanţe lungi de acasă (North Dakota, Wyoming) la lucru (Virginia) şi făcea câte 125,000 de mile pe an, iar după nouă ani odometrul acestuia a indicat un milion de mile parcurse (1,609,344 km)!''

    ''În acest răstimp Victor a intrat de 117 ori la deserviri tehnice, pentru schimbarea uleiului, curelei de distribuţie şi pentru alte deserviri planificate. Victor a menţionat că nu a avut probleme cu pick-up-ul său, acesta având doar câteva zgârieturi, vopseau, motorul şi transmisia
    fiind originale! Până şi scaunele nu s-au deformat! Cei de la Toyota SUA, au pregătit şi o surpriză pentru Victor Sheppard, căruia i s-a oferit noua generaţie Toyota Tundra în schimbul pick-up-ului său cu un milion de mile la bord.''


    ''În schimb, cei de la Toyota vor putea studia pick-up-ul lui Victor, longevitatea căruia oferă o perspectivă extrem de importantă pentru viitoarele produse Toyota.''


    http://piataauto.md/Stiri/2016/05/A-parcurs-un-milion-de-mile-cu-o-Toyota-Tundra-si-a-primit-una-noua-in-schimb/
    -4
  • la 13.05.2016, 17:28
    @madalescu imbecilescu....

    Citez ,, @Revenind la Toyota, cant ei produceau Century V12 in anii 80'' ca concurent pt Rolls Royce si Bentley, Mărțădăs doar visa. '' Am incheiat citatul !

    Ce prost esti ma. Inseamna ca nu ai auzit de Mercedes-Benz W100
    600 Pullman 1963–1981.....tu chiar esti prost jur. Daca nu esti bine informat macar ,,taci'' ! Si vezi ca Mercedesul ala de ti-am zis de el mai sus, era peste ce facea Rolls si Bentley in perioada aia. Iar Toyotisma ta era un gunoi de caroserie cu un motor bun ce'i drept....
    +4
  • @Scorpionul.imbecil
    la 13.05.2016, 18:45
    Nu cred ca ai aflat cu cine stai de vorba. In orice caz, iti atrag atentia ca nu sunt @madalescu, chiar daca il apreciez.

    Mercedes-Benz W100 600 Pullman 1963–1981, nu era nici pe departe concurent direct cu niciunul, fiind o limuzina prezidentiala. Si Cadillac facea limuzine,si restul . Se pare ca cel mai non-informat tu esti, dar si destul de prost si oarecum bolnav la mansarda. Mercedes w116 ( de astfel singurul rival de la mercedes full-size la acea vreme ), ere net inferiot Toyotei Century ca confort, lux, calitate . Singurul amanunt vrezonabil la Mercedes era pe atunci fiabilitatea, care era cat de cat discutabila fata de prezent. In rest W116 S class nu se compara nici macar cu Daewoo Imperial full-size luxury ca tehnologie si confort. Imperial venea cu geamuri dublu-acustice, pe cand S-ul a venit cu aceasta inovatie mai tarziu + 4 steering wheels , acum du-te si latra la alta masa , mai ai mult lapte de baut ca sa cresti mare . Si sterge-ti casul de la gurita cand stii ca stai de vb cu oameni maturi fata de tine, oameni care ar putea sa-ti fie tata.
    -5
  • la 13.05.2016, 21:46
    @@Scorpionul.imbecil
    M-am convins. Esti de dus la Jebel si internat. Mai mult nu am ce sa zic.....cu oamenii bolnavi si netratabili nu poti sa ajungi la o concluzie...ii lasi in plata Domnului.Oricum nu imi poti schimba parerea de cotoarbele tale japoneze decat daca m-as mai naste o data cu mentalitatea ta madalesciana.....
    +5
  • la 13.05.2016, 23:13
    @Scorpionul.negru


    Eu te sfatuiesc sa ramai cu mentalitatea ta, e mult mai bine asa. Cel putin nu strici si imaginea marcilor de valoare de piata ca si in cazul celor nemtesti.

    Cu aleasa stima : Popescu Sergiu Andrei.
    -4
  • la 14.05.2016, 00:56
    Stimate Madalescu by mafia....pardon scz. Popescu Sergiu Andrei. Ce cauta Mercedes-ul ala la avatarul tau ? Ai cumva dorinte ascunse ? Ma uimeste faptul ca nu ti-ai pus un Lexus sau o Toyota ceva....
    +3
  • la 14.05.2016, 12:09
    @Scorpionul.negru

    Stimate coleg de forum. Poza mea de la avatar defineste respectul pe care il port acestei marci. De altfel acofundarea cu @madalescu si altii nu-si are rostul. Ei fiind fani marci nipone, eu fan auto universal.
    -3
  • la 14.05.2016, 13:30
    :)))) chiar ne crezi prosti ? De fapt eu ti-am dat idei mai acum o saptamana si anume sa iti schimbi orientarile si sa nu mai lauzi asa mult Lexus sa lauzi masini germane ca sa nu se prinda lumea. Zis si facut. Dar trebuia cu un cont nou....asta deja il stie lumea ca esti Madalescu. Ai facut multe greseli cu el....e prea tarziu acum sa te dai altcineva. Dar si cu cont nou, tot te-am banuii pt. ca ai tu ceva al tau care te da de gol.....
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru