Voteaza:
8 voturi | 3 comentarii

Chris Harris ne prezintă "noul" său Citroen 2CV

Chris Harris şi-a completat garajul cu maşina viselor sale, un Citroen 2CV. Simpaticul model franţuzesc l-a cucerit pe jurnalistul britanic, care promite să nu se despartă niciodată de cea mai lentă maşină pe care a testat-o vreodată.

Comentarii (3)

  • la 18.04.2014, 11:26
    Un exemplu clar al ingeniozitatii franceze! O masina simpla care putea merge aproape oriunde si cara aproape orice. In anii '70 (mult timp dupa fabricarea modelului ce face obiectul clipului) a reprezentat atat fronda intelectualului francez de stanga cat si revolta micului fermier, impotriva "binefacerilor" globalizarii care incepuse sa-si arate, inca de pe atunci coltii! Masina a fost atat de fiabila incat pe platforma acesteia s-a realizat modelul de teren Meharis,
    Raspunsul celor de la Renault la succesul 2CV-ului s-a concretizat in una dintre cele mai fiabile masini produse in lume, care, desi nu s-a bucurat de imaginea micului Citroen, a inregistrat vanzari record, Renault 4 vanzandu-se in peste 8 300 000 de exemplare.
    +10
  • la 18.04.2014, 17:07
    Nu sunt fan Renault sau masini frantuzesti, dar nu pot sa nu descriu in cuvinte un model care a devenit ''istorie'' in randul pasionatilor si care la vremea lui era descris de ''Car Magazine'' drept “ce mai inteligenta aplicare a minimalismului la o masina”, Citroen CV2 a fost conceput ca o masina low-cost, simplu de utilizat si de intretinut, versatila, cu consum mic si capabila sa mearga si pe macadam.

    Sa auzim numai de bine 1
    +6
  • 1.
    la 18.04.2014, 22:04
    Inconfundabilul stil Citroen.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru