Voteaza:
2 voturi | 9 comentarii

Dacia Duster în viziunea englezilor: doar o mașină ieftină sau o afacere bună?

Jurnalistul englez Mat Watson a urcat la volanul actualului Dacia Duster și detaliază părțile bune și părțile mai puțin bune ale SUV-ului românesc. Iată cum văd englezii o mașină românească!

Comentarii (9)

  • vianu
    la 24.04.2017, 10:32
    o masina simpla pentru un fermier sau iubitor de iesiri in natura. Fara pretentii si nimic mai mult.

    Sper ca noul model sa fie mai atent lucrat la interior
    +12
  • G
    la 24.04.2017, 10:53
    Un jurnalist englez își dă cu părerea despre Duster iar jurnaliștii românești trag concluzia că asta reprezintă modul în care „văd englezii o mașină românească”.
    Bre, nu e opinia englezilor, ci a UNUI englez!
    +6
  • la 24.04.2017, 13:02
    @G

    Pai daca am ajuns sa-l demonizam pe Ilie Nastase, tot dupa parerea UNOR jurnalisti englezi, ce sa facem?
    +10
  • G
    la 24.04.2017, 19:35
    @mishazaitev
    Păi, am putea să cântăm imnul României până-i pricepem îndemnul și să acționăm în consecință.
    +4
  • vianu
    la 24.04.2017, 21:24
    @misha

    Ilie Nastase a fost o legenda...din nefericire a devenit un mos badaran. Nu poti trece cu vederea nesimtirea indiferent ce a fost respectivul.

    Din punctul meu de vedere Nastase a iesit din viata publica pe usa din dos. Pacat...
    -3
  • marius
    la 24.04.2017, 21:38
    am o vrasta si am prins meciuri ale lui nastase in cupa davis, asa face si atunci, era mistocar cu jucatori mari ai momentului, tot pe chesti din astea cu faptul ca adversarul facea reprosuri ca in tribuna e galagie. pai nu ati vazut ca konta cand o luat soarana conducerea incerca sa intrerupa meciul dupa fiecare minge, bine le-o zis, iar arbitri or avut sarcina precisa sa faca tot posibilul sa castige papagali asia, nu vedeti unde stau bine in sport, anglia merge singura in competiti unde stau prost merg sub marea britanie, despre ce vorbim, bine le-o zis, daca e vorba de respect ei trebe sa dovedeasca asat nu noi
    -1
  • la 25.04.2017, 09:08
    @vianu

    Din punctul meu de vedere, Nastase a fost, intr-adevar badaran! Dar va intreb cati mari sportivi, artisti, scriitori, nu au avut defecte. De la declaratia usor deplasata, nu zic, si pana la acuzele de rasism ale presarilor britanici preluate si exagerate in presa romana sunt diferente enorme! Cu atat mai mult cu cat nu demult un jurnalist britanic regiza un reportaj senzational doar sa ne discrediteze Romania.

    Mai adaug ca la ultima nunta regala din Anglia, Romania a fost reprezentata de membrii casei regale a Romaniei si de .... Ilie Nastase,...

    Legat de acuzatiile penibile de rasism ... Recunoasteti citatul?

    "You're my enemy. My enemy is the white people!" Cel care a spus asta a ramas in istoria sportului ca cel mai mare boxer a lumii, nu ca un rasist!

    Pe mine, Dle Vianu, pe mine prea putin ma intereseaza cum iese Nastase din viata publica! Imi voi scoate mereu palaria pentru ce a facut pentru Romania! Pentru gloria si faima pe care a adus-o acestei tari! Si e trist ca eu, slavul a carei familie a fost adoptata de Romania in urma cu 3 generatii, vin si spun asta, in timp ce romani neaosi se intrec care mai de care sa arunce cu noroi!
    +2
  • la 25.04.2017, 09:17
    @G

    Cand un imn vorbeste despre o natiune ce doarme, cantandu-l, pana sa-i urmam indemnul, acceptam ca .... dormim ...Imnul de stat al RSR, din punct era mult mai mobilizator decat aceasta glorificare a somnului. Desigur, s-ar fi putut renunta la cele doua strofe cu indemnuri comuniste sau s-ar fi putut fi putut adopta varianta pasoptista.

    "Pân' pe cer și cât în lume
    Vor fi aste trei culori
    Vom avea un falnic nume
    Și un falnic viitor"

    Si de asta mi-e drag Ilie Nastase! Pentru ca a dus flamura asta in lume asa cum n-au facut-o niciunii dintre ciumpalacii ce-l contesta!
    0
  • george
    la 30.04.2017, 22:16
    nu va mai uitati in gura lor, englezii nu sunt buricu pamantului....
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru