Voteaza:
2 voturi | 2 comentarii

Jay Leno ne prezintă propriul Bentley din 1930 cu motor V12 de 27 litri

Jay Leno ne prezintă un model clasic din propria colecţie: un Bentley din 1930 cu motor V12 de 27 litri, motor ce a fost folosit pe avioanele de luptă din al doilea Război Mondial.

Comentarii (2)

  • SnowM3
    la 02.05.2014, 16:10
    Masina asta ar avea in Romania zilelor noastre un impozit anual de 45.609 lei (circa 10.365 Euro/an)
    -
  • la 05.05.2014, 17:02
    Cat de bine poate sa sune motorul ala. 100 km/h la 980 rot/min :):):) Simplul fapt ca motorul a fost pe un Mustang P-51 m-ar face mandru sa conduc asa ceva.
    Absolut superba jucaria. Daca ajungeti vreodata in Chicago, sunt cateva lucruri de vazut neaparat. Au unul din cele mai frumoase downtown-uri din lume, o plimbare pe Lakeshore, Sears Tower si Muzeul de Stiinta si Tehnica. In muzeul asta sunt expuse cateva automobile interbelice care au apartinut unor star-uri de la Hollywood, lui Al Capone, etc. Era si o decapotabila in care trebuia sa urci asa cum urci intr-un SUV XXL in ziua de azi :) Bentley-ul asta imi aduce aminte exact de asa ceval. Plus, imbracat in piele si cu accente de crom, e de neuitat:)

    PS La muzeul ala au chiar si un U Boot din al doilea razboi mondial. Daca aveti copii, se merita din plin:)
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru