Voteaza:
2 voturi | 1 comentariu

Jurnaliştii EVO testează Infiniti FX Sebastian Vettel Edition

Versiunea specială a modelului FX pe care Infiniti i-a dedicat-o lui Sebastian Vettel a fost testată de britanicii de la EVO. Prezentarea e foarte interesantă.

Comentarii (1)

  • la 25.10.2012, 15:40
    Nu vreau sa supar pe nimeni, doar imi spun parerea: o masina de prost gust care emana un grobianism greu de suportat. Un camion "sport", asta e. Si ca asta mai sunt multe pe piata: M AMG, X5M, X6M, ma mir ca nu a scos si Audi un RSQ7, (are SQ5 totusi), Range Rover Sport si mai sunt. Ohoho...Porsche Cayenne, ca era sa uit, cel mai "sport" tractor.

    Ce vreau sa spun mai exact: sunt masini fara rost: ori esti iepure, ori esti elefant: iar daca esti elefant, comporta-te ca atare, nu te incalta cu adidasii iepurelui ca nu inseamna ca o sa fii iute, sprinten si usor ca un iepure, ci doar mare si de prost gust.

    Eu sper ca etapa asta a industriei auto si a pietei auto, sufocata de SUV-uri si de tot felul de alte experimente "fusion" sa se termine odata... desi nu da semne, parca au luat-o razna cu totii.
    Sau poate ca am imbatranit eu si nu gust noile tendinte...
    -3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru