Voteaza:
3 voturi | 4 comentarii

Maraton prin Germania cu noul Opel Insignia: se ridică berlina la nivelul BMW, Audi și Mercedes?

Steve Sutcliffe, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști auto englezi, a vizitat alături de noul Opel Insignia sediile celor trei mari constructori germani premium: Audi, BMW și Mercedes. Englezul a vrut să vadă cât de mult se apropie de cei trei granzi.

Comentarii (4)

  • la 24.04.2017, 19:01
    Insignia nu se conduce ca seria 3, nu are interiorul unui Audi A4, nici rafinamentul clasei C, dar are cate ceva din toate acestea, dotari multe, la jumatate de pret.

    In acest moment mi se pare cel mai potrivit concurent pentru Passat, nu are imaginea acestuia, dar este mai ieftin. Niciodata Opel n-a fost mai aproape de VW ca acum, nu doar la aceasta clasa, ci si la compacta.
    +14
  • G
    la 24.04.2017, 19:56
    Cine nu e mai aproape (sau peste) vw acum?
    +5
  • la 24.04.2017, 20:22
    @G

    Daca privesti doar din perspectiva Dieselgate, gresesti, in afara de Insignia, as spune ca mai este Mondeo, Mazda 6 puncteaza foarte bine la capitolul frumusete, dar obiectiv vorbind, nu prea este peste Passat la calitatea interiorului, antifonare, acelasi lucru si pentru Talisman.
    0
  • lulu
    la 26.04.2017, 08:34
    Ca sa ajungi la sa punctezi calitatea interiorului trebuie mai intai sa treci testul de fiabilitate a motorului. Ori la VW chestia asta a disparut de cativa ani. Poate interiorul sa ajute totusi cand stai si astepti linistit pe dreapta sa vina platforma sa ridice masina.
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru