Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

Noul Land Rover Discovery Sport este pus la încercare în Islanda

Americanii de la AutoGuide au călătorit până în Islanda pentru a testa pentru prima dată Land Rover Discovery Sport, cel mai nou SUV din gama producătorului britanic.

Comentarii (3)

  • la 24.01.2015, 14:47
    Masini capabile sa se descurce si pe sosea si infara ei!!
    +5
  • Scrooge
    la 25.01.2015, 15:54
    @edi80....de acord cu tine....dar cati din cei care le cumpara le si folosesc la adevaratele capacitati in afara terenului.....prezentatorii isi fac emisiunea cu ele urcand pietre, toata media vorbeste numai despre acest lucru, in showroom dealerul zice acelasi poveste, reclamele le prezinta numai pe varful muntilor, dar cred ca cel mult 5% din clienti le folosesc aceste capacitati. Restul merg la mall cu ele, sau in cel mai bun caz la un picnic pe macadam, unde poti merge si cu un crossover 4x2. Cam hilara situatia. Parerea mea. :)
    +4
  • hazard
    la 27.01.2015, 15:17
    Hilar este cam cat de putin ve duce mintea. Eu mi-as cumpara asa ceva ca IN CAZUL in care e nevoie sa ma aventurez in siguranta si prin zone extreme, sau pe vreme extrema. SI ma bazez pe masina ca nu ma lasa pe acolo. Pentru ca daca as merge NUMAI prin zone extreme mi-as lua ceva special pregatit pentru heavy offroad, in nici un caz SUV.
    Eu port manusi iarna nu numai sa nu-mi fie frig, dar IN CAZUL in care iese bataie cu zapada sa pot face bulgari fara sa-mi inghete manutzele in 10 secunde. Hilar, asa este.
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru