Voteaza:
0 voturi | 20 comentarii

Primul test-drive cu noul Audi A1

Jurnaliştii britanici de la Evo Magazine au testat noul Audi A1. Deşi se vrea un model dedicat tinerilor, modelul german nu se ridică la înălţimea lui Mini.

Comentarii (20)

  • I.O.N
    la 21.07.2010, 18:03
    Ar fi culmea sa recunoasca mai ales Englezii in lupta cu Mini.Sa ii asteptam cei care stiu sa aprecieze o masina
    -
  • la 21.07.2010, 18:28
    de acord... este ceva subiectivism la mijloc
    -
  • ian
    la 21.07.2010, 18:51
    ..n-am nimic impotriva ..a4 e fain,fain imi place, personal o consider peste concurenta..dar a1mi se pare ca-i un rahat...ce costa multi bani...si sa nu uitam ..totusi mini are sange si vana de.........
    -
  • mini a1
    la 21.07.2010, 20:01
    daca englezii nu stiu sa aprecieze o masina atunci cine? A, probabil niste jmecheri de pe la noi cazuti in poponeata la orice tine de jermanica, corect?
    -
  • ALEX
    la 21.07.2010, 20:27
    Mai A1 esre o masina buna si atat. Mini este o masina buna si .............este o legenda, o masina care nu seamana cu alte masini. A1 seamana cu toate modelele sale A3 ... . Mini arata super bine , este unica , si in plus este facut in prezent de BMW , care sunt nr 1 la motoare si dinamica , nici nu mai vb. Oare de ce BMW nu sponsoriz
    -
  • la 21.07.2010, 22:37
    Hai frate ca prea se urca in slavi Mini Cooper-u. La sfarsit se contrazice pe el. Daca A1 este sub Mini, de ce totusi se plange ca este o masina doar ptr oras. Mini Cooper-ul nu este deloc util... Poate doar pentru o domnisoara ce merge des la shopping. Asta pare mai mult masina baietilor, pe cand Mini a fetelor. Asta e parerea mea.
    -
  • la 22.07.2010, 00:19
    Urla "obiectivismul" in fanii VAG, care toti sunt niste experti, normal.
    -
  • cristi G
    la 22.07.2010, 07:28
    @all
    asteptam si alte teste, dar arice ar fi, interiorul e jalnic si trist la mini. ma refer la ceasul de perete de pe centrul bordului. recunoaste ceveva? ( ma refer in special la fanii bmw )
    -
  • la 22.07.2010, 09:09
    @criti G
    Este o vorba veche care spune asa:
    "Ce stie taranul ce-i ala sofranul."
    Daca bordul de Mini este "jalnic si trist" inseamna ca interiorul de A1 este un gunoi. False ambele variante, amandoua au interioare frumoase doar ca Mini are un interior "chic" iar A1 are un interior clasic si tipic Audi.

    Mini interior
    http://image.motortrend.com/f/9499206+w750/112_0712_08z+2008_mini_clubman_s+interior.jpg

    A1 interior
    http://www.motorbeam.com/wp-content/uploads/2011-Audi-A1_Interior.jpg

    Sunt curios ce te asteptai, A1 = POLO cu alta carapace si cum Polo este este o masina foarte buna dar sub MINI ce te asteptai, o alta carapace sa-l faca mai dinamic? :))
    -
  • kumite
    la 22.07.2010, 09:27
    @Alex
    Cu tot respectul,dar Mini nu are motor de bmw .Eu stiu ce motoare are.Mai sapa un pic,daca vrei sa afli ce motoare au.
    -
  • la 22.07.2010, 09:44
    @gtrazvan
    Mda, nu toti avem cunostintele tale despre masini, ne cerem scuze ca ne dam cu parerea. Nu mai pune atata linkul cu poza de la interiorul lui Mini Clubman, ca nu e acelas cu cel de Cooper. Cunosc persoane care au Mini Cooper, si crede'ma ca nu sunt deloc multumiti de masina. Portbagajul este full daca pui sa zicem o unitate de calculator. Un monitor CRT nici nu se mai pune problema ca nu incape. Si mi se pare super aiurea sa se puna comenzile de la geamuirle electrice pe consola centrala, oricat de CHIC ar fi. Si ca diferenta de pret, un mini cooper este +19000. Dar asa e, suntem niste tarani, sau ca sa nu generalizez, SUNT un taran, fan VAG. Numai bine.
    -
  • mini a1
    la 22.07.2010, 09:58
    @ripper....de unde ai mai scos un monitor CRT, nenea? Sigur, un proprietar (ma scuzi, proprietara) de mini isi muta unitatea si CRT-ul din garsoniera la prieteni sa faca o retea, corect? Tu, asa, in general, pe ce lume traiesti?

    Incerci sa combati mini-ul asta cam pe oriunde apari, dar o faci in cel mai jalnic mod. Iar faza cu "am cunoastinte care, CREDE-MA, sunt nemultumite" nu iti suna de-a dreptul rasuflat? Hai, mai schimba placa si canta la alta masa. Aici vorbim de traditie, design, placerea condusului si alte alea.

    Poza e cu MINI, pricepi, nu cu un ou vopsit de Pasti?!
    -
  • la 22.07.2010, 10:08
    @mini a1
    treaba cu monitorul and stuff, era doar un exemplu. Poate ca e rasuflata sau nu, treaba cu am cunostinte bla bla bla, dar asa este.
    Incerc sa combat mini ptr ca mie sincer sa fiu nu-mi place.
    Daca vrei sa vorbim de traditie, design si placerea condusului, putem vorbi.
    Din cate stiu eu audi are o istorie mult mai bogata decat mini.
    Ca design audi cauta sa fie conservator, asta imi place la o masina. Mini are forme mult prea rotunjite ptr gustul meu.
    Iar despre placerea condusului banuiesc ca amandoua au plusuri si minusuri.
    -
  • george
    la 22.07.2010, 10:18
    NICI NOI NU SUNTEM SANATOSI LA CAP
    Ne luam dupa unii care, de principiu, sunt niste pafaristi (cine e EVO Magazine asta in lumea automobilului?) in conditiile in care si nume consacrate din domeniu dau gherle si spun prostii cat China (mai are rost sa amintesc de JD Power?).

    Daca ne luam dupa cartea lor de vizita ar trebui sa-i trimitem la culcare din prima, pe stomacul gol: "SUPERCAR AND PERFORMANCE CAR REVIEWS AND NEWS". Daca baietii astia cu asa ceva se ocupa, n-ar trebui sa cante la alta masa?
    -
  • la 22.07.2010, 11:00
    @Ripper
    Ai dreptate, interiorul de Mini Clubman este total diferit :))

    sa ne uitam la cel de Mini

    http://www.minicooperpic.com/minicooper/car/pictures/2010/05/mini-cooper-50-mayfair-in1-10.jpg

    sau asa

    http://farm4.static.flickr.com/3462/3923625758_def67ee88d_o.jpg
    -
  • la 22.07.2010, 11:10
    @george
    Cultura ta este un fel de etalon de incultura.

    Pai "EVO astia" sunt cei mai obiectivi si mai exclusivisti editori din Anglia si probabil cei mai obiectivi mondial.
    Chris Harris de la EVO este cu siguranta in primi 3 editori mondiali.

    EVO Magazine fac teste nu show, ei nu sunt nici Top Gear, nici Five gear, ei nu avantajeaza vre-un brand indiferent ca este englezesc sau nu, ei fac teste si sunt strict obiectivi.

    dar ce sa stii tu, cred ca traiesti linistit si vesel.
    -
  • george
    la 22.07.2010, 12:42
    OBIECTIVI DA` PAFARISTI
    Exact ca multi alti editori "exclusivisti" si "obiectivi" de le curg mucii-n gura de prosti ce sunt.

    @gtrazvan

    De principiu, e greu de spus ce soarta va avea in piata aceasta masina.
    Sigur este faptul ca succesul unei astfel de masini nu se masoara in timpi de demaraj si viteze cu care se abordeaza virajele. Asta daca evaluatorul are habar pe ce lume este si tine cont de publicul tinta al acestei masini si de alte chestii de bun simt precum marketing-ul si metodele de promovare.

    Daca vorbeste si el de plictiseala (sau fiindca nu i-a mai dat nimeni vreo masina la testat ca deh, e criza), o sa spuna si el gugumanii din astea gen "mi se pare ca nu e cool"...Tolomacul ala sa lase gagicile sa spuna daca e cool sau nu ca masina asta e facuta cu dedicatie pentru ele (BTW, masina de test e rosie). Sau o fi si el "gagica" si se considera indreptatit sa vorbeasca pe subiect?
    -
  • @ gtrazvan
    la 22.07.2010, 13:18
    Noua generatie Mini va folosi platforma lui Peugeot 208
    Generatia actuala de Mini este a doua aparuta sub patronaj BMW . Trebuie sa te uiti cu lupa ca sa observi diferentele fata de generatia care a aparut in 2001 . Iar urmatoarea generatie de Mini va folosi platforma si motoarele noului Peugeot 208 ( cititi acordul BMW-PSA ) . Aceasta generatie de Audi A1 se va vinde foarte bine ( uzina din Bruxelles lucreaza la capacitate maxima ), iar la acest aspect va contribui si varianta un 5 usi ce va debuta in toamna la Paris . Cei de la Evo ar fi trebuit sa astepte sa apara Audi S1 pentru a face un test, versiunea de varf a lui A1 urmand sa apara la Geneva in 2011 .
    -
  • chriss
    la 22.07.2010, 15:27
    A1 vs mini?
    comparatia e irelevanta,
    sa compare mini-ul cu A3
    atunci o sa fie o alta poveste,
    aceiasi platforma
    umor englezesc
    :)))
    -
  • florea
    la 22.07.2010, 16:00
    @gtrazvan
    ce poze ai pus tu acolo cu mini... se poate compara doar cu un a1 s-line cand o sa apara. (sau daca nu cumva interioarele sunt de la concept? )
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru