Voteaza:
5 voturi | 6 comentarii

Test drive cu Dacia Sandero facelift: ce părere au englezii despre modelul românesc

Jurnaliștii prestigioasei publicații What Car au testat faceliftul lui Dacia Sandero. Concluziile englezilor sunt rezumate în testul de mai jos.

Comentarii (6)

  • Seat
    la 02.04.2017, 03:45
    mda, deci placerea de a conduce e zero. iar dieselul varza ca la primul logan.
    -5
  • Tudor
    la 02.04.2017, 12:58
    Vibreaza ca o masina de spalat? Bine ca nu a zis ca sare de pe sosea de la atatea vibratii...
    +3
  • zic si eu
    la 03.04.2017, 14:48
    Review-ul nu este chiar atat de rau precum incepe. Cred ca la partea de motorizare exagereaza cu concluziile negative, mai ales ca si-a ales varianta de intrare, fara prea multe optiuni.
    Am mers si eu cu diesel-ul si nu mi se pare ca adduce cu masina de spalat (si am o masina foarte buna), pecum sustine don'sorica in cauza. Iar 0,9 Tce este chiar o placere, inclusiv pe autostrada, asta daca nu vrei sa te tii dupa skodisti:)). Acu' daca cineva isi ia Sandero sa-i dea 100 mph pe autostrazile britanice, e clar ca si-a gresit alegerea.
    Problema mea este alta: asta-i articol?Daca am nevoie de clipuri, ma uit si eu pe youtibe....
    +1
  • cineva
    la 03.04.2017, 15:27
    Cred ca I se trag vibratiile de la volanul pe partea dreapta :)
    +3
  • lulu
    la 04.04.2017, 08:32
    intr-adevar, dieselul vibreaza zdravan de zici ca-i dusa volanta, iar faptul ca si-a ales varianta de intrare pentru teste, ar trebui sa fie un exemplu si pentru cei ce testeaza masini la noi in tara tinand cont de puterea de cumparare dar si de reclamele auto la noi care incep cu preturi INCEPAND DE LA .... Mai mult, atunci cand pe aici se face comparatia intre o Dacie noua si un sh ia in considerare aceasta varianta ieftina daciei.
    -1
  • DAC
    la 05.04.2017, 18:53
    Modelul testat are o antena multa mai scurta decat a modelor comercializate in Romania. Cele pentru Romania au tot antena de vreo 1 metru lungime, de la vechea generatie.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru