Voteaza:
7 voturi | 10 comentarii

Volvo S60 Polestar versus Audi RS4 și BMW M3

Ziariștii suedezi de la auto motor&sport au pus la încercare cel mai puternic Volvo, modelul S60 Polestar de 508 CP. Pentru a face lucrurile mai interesante au adus și concurența germană: Audi RS4 și BMW M3.

Comentarii (10)

  • la 27.10.2012, 13:46
    Interesant.
    Dupa atatea intoxicari de la AutoBild e cazul sa avem parte si de-o mica reclama de la suedezi.
    Nu cred ca asta e diferenta intre ele, dar oricum, S60 Polestar ramane o masina senzationala!
    +39
  • razvanis
    la 27.10.2012, 14:05
    Da, sa-l vedem in productie si in showroom cu toate rigorile de fiabilitate impuse unui produs de serie si apoi vorbim. Nu e greu sa faci un prototip one-off super performant pe care sa-l defilezi pe circuit, dar sa produci o masina identica pentru uz zilnic e cu totul alta poveste ... so ... chill ...
    -3
  • la 27.10.2012, 14:17
    Atunci cand Volvo a fost cumparat de chinezi am zis ca veti vedea in viitorul nu foarte indepartat o alta marca Volvo cu o alta abordare. Sub protectia lui Ford masina asta, fie ea si prototip, nici macar nu ar fi existat.
    Va veni si versiunea de serie si chiar daca nu va fi mai rapida decat M3 sau RS4, sigur le va sufla "in ceafa".
    Apropo, sunetul lui RS4 e demential.
    +43
  • BMW
    la 28.10.2012, 15:33
    Suedezii astia recurg la toate siretlicurile numai sa se evidentieze.
    Ca si cu testele de siguranță fac un test unde lor le convine sa fie lovituraexact acolo unde ei au pus 2 bare de protecție si la rivali se alfa bara aceia cu 5 cm mai departata ca sa le iasă testul.
    Spre exemplu la EURONCAP cum toți urla ca BMW nu e sigura mașina puteți sa priviti ca BMW seria 5 F10 a luat numărul maxim de puncte la impact mai mult ca concurenta .dar in testele Volvo, Volvo e cea mai sigura mașina din lume... Vrajeala...
    -28
  • VFL
    la 29.10.2012, 08:38
    Pacat ca Volvo nu-si pastreaza imaginea de masina deosebita pentru oameni deosebiti. Acum a intrat in jocul "europenilor" si isi va pierde din piata. Ar fi bine sa lase comparatiile cu BMW si Audi deoparte si sa-si vada de drum. Stim ce fel de oameni isi iau Audi si BMW. Ii vedem la TV facand liniute pe autostrazi sau accidente din cauza vitezei.
    @BMW. Volvo nu pune o bara acolo unde banuieste ca ar fi bine, pune acolo unde stie ca trebuie. Daca ai vedea cate teste de impact si rostogolire face Volvo nu ai mai vorbi. Intre timp BMW si Audi fac investitii in dezvolarea motarelor din ce in ce mai puternice, ca sa le vanda la romanii care dau cate o tura cu ele prin cartier ca sa le arate vecinilor ca au masina smechera.
    +13
  • @VFL
    la 29.10.2012, 12:09
    Asa este, un milion si ceva de noi clienti de la Bmw, Audi si Mercedes in fiecare an exact in Romania se gasesc, intre timp toate celelalte marci fac motoare de 50 de cai:)
    -15
  • VFL
    la 30.10.2012, 08:15
    Trebuie vazut si cati din cei 1 milion si ceva de noi clienti au studii superioare. Ca prosti la volan gasim o gramada si datorita lor se moare pe capete in Romania. Ia sa va uitati voi putin la ce se spune despre nivelul de educatie si de trai al nordicilor (Norvegia, Suedia, Finlanda) si cam cate acidente fac suedezii unde 1 din 5 masini e Volvo.
    +15
  • vlad
    la 01.11.2012, 14:43
    VFL... te intrebi care e densitatea populatiei in tarile respective???

    suedia e cea mai populata dintre cele 3 tari scandinave.
    din alea 6-7 milione de suflete cati sunt peste 18 ani si cati peste 60 ani mai conduc sau detin o masina....fa calcule si vezi cate masini sunt pe toata suparafata tarii care e mai mare ca romania nostra.... de aceea rata accidentelor e ffff mica pt ca vezi o masina pe strada o data la 1 ora!!!
    -5
  • VFL
    la 01.11.2012, 16:36
    @vlad
    Se pare ca ai circulat tare des prin Suedia daca ai vazut o masina la o ora. Am trecut pe acolo si nu e chiar asa. Dar daca vrei sa ma contrazici, poti sa o faci cu o tara ca Olanda. Ia vezi tu ce densitate a populatiei are, cate masini circula, cate Volvo se vand anual in Olanda si cate accidente sunt la 1000 de locuitori.
    +5
  • arogantul
    la 05.11.2012, 12:28
    @BMW


    deci volvo, o companie aproape falimentara are puterea sa influenteze IIHS ca sa faca un test in care volvo sa iasa mai bine decat BMW, audi sau Merc?
    pai Volov a stiut unde sa puna barele alea ca sa aiba rezultate bune in toate testele pe care le-ar putea crea cei de la IIHS sau euroncap pentra ca VOLVO a investit in cercetare, a se vedea centrul lor de teste de siguranta in care au investit 80 de milioane de euro in 2000, ca sa nu mai vorbim de echipa mobila care se duce la locul accidentelor in care au fost implicate masini volvo ca sa analizeze resturile masinii si conditiile in care au loc accidentele.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru