Voteaza:
9 voturi | 15 comentarii

Polițiștii estonieni rezolvă problema unui motociclist vitezoman: îl împing din spate cu mașina

Un motociclist care a atins 200 de km/h prin Tallinn, capitala Estoniei, a fost oprit depoliție într-un mod neobișnuit: împins cu mașina din spate. După verificări, polițiștii au constatat că motociclistul nu avea permis de categorie moto.

Comentarii (15)

  • Cyrus
    la 02.05.2017, 17:58
    Oare nu era suficient sa-i ia numerele cu camera sau sa previna colegii sa-i inchida calea? Chiar trebuie sa risti in halul acesta?
    -13
  • Norbert
    la 02.05.2017, 19:40
    Destul de barbar...erau doi tineri care au depasit viteza legala, e cam mult sa ii bagi in spital.
    -13
  • @ Cyrus
    la 03.05.2017, 02:10
    Nu avea numere ...
    +8
  • dragnea ftw
    la 03.05.2017, 03:17
    sper sa-i dea in judecata pe politisti, "pe persoana fizica", sa devina milionari cei 2 de pe pe moto.
    -13
  • vianu
    la 03.05.2017, 09:17
    ce au riscat?
    +10
  • G
    la 03.05.2017, 10:27
    Eu remarc altceva: în Estonia mașinile Poliției au camere de filmare la bord.
    Aș vrea ca și la noi să fie la fel (sau e, dar n-am aflat eu?).
    +9
  • la 03.05.2017, 11:13
    Un mare BRAVO politiei estoniene !!!

    Pai in clipa in care nu te opresti la somatia politiei, te-ai plasat singur, cu mana ta, de partea cealalta a legii. Eu sunt curios daca toti astia care critica politia pentru duritate ar mai zice ceva in cazul in care ar avea o ruda sau un prieten paralizat pentru ca motociclistul l-a lovit cand era pe trotuar sau traversa strada. Hmm ???

    In plus, motocicleta nu avea numere pentru ca fusesera suspendate dinainte, tot din cauza depasirii de viteza. Deci este vina totala a buhaiului cu moto. In plus, sa faci pe kamikaze cand ai pe cineva in spate, iarasi spune multe despre mentalitatea lui. In orice caz, n-as avea nici un scrupule sa-l dau jos cu pusca cu luneta.

    Good job!!!
    +14
  • MarG
    la 03.05.2017, 12:02
    De acord cu domnul zarnesteanu (mai putin cu pusca cu luneta)... ;-)

    Dar punerea in pericol a persoanei de pe motor (banuiesc ca prieten) si a oamenilor din jur (pietoni, alte masini, etc...) nu este justificabila sub nici o forma...

    Very good job !
    +4
  • vianu
    la 03.05.2017, 17:06
    @MarG...

    1...nicio masina niciun pieton la momentul contactului
    2...motocicleta poate fi considerata arma letala si utilizatorul considerat ca potential pericol. Se iau masurile in consecinta...
    3...atat timp cat animalul de pe motor (deja aflat la n'shpea abatere, inteleg) si fara placute de inmatriculare nu s-a supus somatiilor repetate preferand generarea unei situatii potential periculoase pentru el insusi si pentru restul participantilor la trafic actiunea politiei a fost 100% fireasca si adaptata situatiei.

    @norbert...daca smecherul ala oprea din prima acum nu ii mai plangeai de mila.
    +4
  • Norbert
    la 03.05.2017, 17:42
    Pentru toti cei care sunteti porniti impotriva celor doi tineri de pe motocicleta si impotriva motociclistilor in general observ, va doresc sa ajungeti justitiari cu dreptul de a strivi sub bocancul vostru pe oricine care incalca legea si va supara sa fiti si voi fericiti domle! Daca ati fi mers macar din greseala cu motocicleta ati sti cat de expus si de fragil esti pe doua roti si cum te rupi in bucati la un impact mai serios. Dar voi ramaneti in conservele voastre pe patru roti meditand la libertatea pe care o simte un motociclist pe doua roti.
    -12
  • vianu
    la 03.05.2017, 18:21
    observ cat de sensibili devin motociclistii (unii) ca apoi sa pozeze in victime ori de cate ori o iau pe cocoasa, altfel (nu toti) sunt zmeii soselelor, de multe ori avand un comportament cel putin ofensiv (netul e plin de figuranti care pe langa ploaia de injuraturi si afisarea degetului din mijloc urmatoarea miscare e sa dispara in peisaj, daca sunt singuri, sau sa treaca direct la amenintari daca sunt in grup).
    +8
  • Norbert
    la 04.05.2017, 00:25
    Eu ti-am mai spus ca esti doctorul acestui site, profesor docent! Unde ai studiat la Sorbona?! Tipule sunt atat de satul de comentariile tale! Esti atat de mandru de inteligenta ta incat nici macar nu poti concepe ca ai putea sa gresesti. Ah ce rau imi pare ca nu putem vorbi ca barbatii face to face....
    -7
  • vianu
    la 04.05.2017, 08:27
    am copiat ultimul tau mesaj prin care iti exprimi dorinta reiterata sa rezolvi situatia in old fashion way...I-o voi trimite lui Mos Craciun. Cine stie, poate ai noroc si primesti cadou o intalnire de gradul 3.

    pana atunci...hit and run, baby!
    0
  • Norbert
    la 04.05.2017, 14:54
    Iti las adresa?! Asta doar asa sa nu depui eforturi SF pentru o mica rafuiala. Oricum sunt convins ca din punt de vedere fizic esti cam obosit. Sa fi iubit!
    -3
  • Norbert
    la 04.05.2017, 15:12
    Sa intelegi clar ce ma deranjeaza la sub specia din care faci si tu parte si anume faptul ca trebuie sa dai lectii altora. Idea acestor comentarii nu este sa fi tu profesorul tuturor ci fiecare sa isi expuna punctul de vedere legat de o stire anume. Daca ajungi sa comentezi comentariile altora si sa ii educi trebuie sa fi un super defectata de frustrarea care iti conduce existenta fizica si psihica de categoria Spitalul 9.
    -4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru