Feedback

Raliul Finlandei

Luni, 03 August 2015
Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 30 Iulie 2015

WRC: Cinci lucruri de urmărit în Raliul Finlandei

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari, sărituri şi accidente prin pădurile nordice.
Luni, 04 August 2014

WRC: Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Joi, 31 Iulie 2014

WRC: Avancronica Raliului Finlandei: viteză şi spectacol prin pădurile nordice

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari şi sărituri prin pădurile nordice.
Joi, 08 August 2013

WRC: Neuville crede că poate lupta pentru victorii în WRC

Thierry Neuville este impulsionat de locul doi obţinut în Raliul Finlandei şi consideră că are posibilitatea de a lupta pentru victorii în WRC.
Marti, 06 August 2013

WRC: Citroen: "Suntem frustraţi că nu am terminat pe podium în Raliul Finlandei"

Yves Matton, şeful Citroen Racing, a admis că este frustrat că echipa pe care o conduce nu a obţinut niciun loc pe podium în Raliul Finlandei.
Luni, 05 August 2013

WRC: Ogier a câştigat Raliul Finlandei: "Este un vis devenit realitate"

Sebastien Ogier a câştigat pentru prima oară Raliul Finlandei, în timp ce Thierry Neuville şi-a adjudecat locul doi după o luptă palpitantă cu Mads Ostberg.
Joi, 01 August 2013

WRC: Avancronica Raliului Finlandei - Tărâmul scandinavilor curajoşi

Raliul Finlandei este una dintre cele mai faimoase şi mai dificile etape din Campionatul Mondial de Raliuri, victoriile fiind obţinute cu precădere de piloţii scandinavi.
Vineri, 10 August 2012

WRC: Citroen dezvăluie secretul victoriei lui Loeb din Raliul Finlandei

Citroen susţine că a câştigat Raliul Finlandei datorită faptului că, la sugestia lui Mikko Hirvonen, a utilizat o nouă setare pentru amortizorul lui Citroen DS3 WRC.
Sambata, 04 August 2012

WRC: Loeb a câştigat pentru a treia oară Raliul Finlandei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a treia oară în carieră Raliul Finlandei şi a ajuns la şase victorii în primele opt etape ale sezonului.
Sambata, 04 August 2012

WRC: Raliul Finlandei, PS 13-16/18: Loeb se desprinde în învingător

Sebastien Loeb şi-a consolidat poziţia de lider în Raliul Finlandei şi are un avans de aproape 10 secunde cu numai două probe speciale înainte de final.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru