Hirvonen susţine că are mai multe opţiuni pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mikko Hirvonen consideră că are în continuare abilitatea de a obţine victorii în sezonul următor şi susţine că are mai multe opţiuni pentru sezonul 2015.

Esential 6 este locul ocupat de Mikko Hirvonen in clasamentul general
Mikko Hirvonen traversează un sezon modest în Campionatul Mondial de Raliuri, acolo unde ocupă locul şase în clasamentul general după ce a obţinut un singur podium, în etapa din Portugalia.

În contextul în care contractul cu M-Sport expiră la sfârşitul sezonului, viitorul său în campionat este incert, însă finlandezul insistă că are mai multe opţiuni.

"Există câteva îmbunătăţiri care vor apărea pe maşină, dar ar fi frumos să ajungem într-o poziţie în care nu mai vorbim tot timpul despre bani. Vreau să petrec mai mult timp în maşină şi să merg mai departe, asta vrem cu toţii. Avem toate uşile deschise pentru anul viitor", a declarat el.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Hirvonen afirmă că este în continuare capabil să obţină victorii şi crede că etapele programate în Australia şi Marea Britanie va avea oportunitatea să lupte pentru podiumuri.

"Cred în continuare că am ceea ce îmi trebuie pentru a câştiga.

Toate raliurile sunt importante, dar cel din Austrlaia este unul important pentru mine, la fel ca şi Raliul Marii Britanii din acest an. Cred că în aceste raliuri vom avea o şansă bună să luptăm pentru podiumuri", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru