Hyundai ar putea amâna debutul noului i20 WRC pentru jumătatea sezonului 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 09.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va începe sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri cu actualul i20 WRC, următoarea versiune urmând să fie disponibilă ulterior.

Nu ştim încă când va sosi noua maşină pentru anul viitor, pentru că încă nu am făcut primul test.

Michel Nandan
Sef Hyundai
Hyundai concurează în Campionatul Mondial de Raliuri începând din acest sezon cu modelul i20 WRC şi are acordul forului mondial de a dezvolta o nouă versiune pentru sezonul 2015, chiar dacă regulamentul tehnic va rămâne neschimbat.

Planurile constructorului sud-coreean vizează însă introducerea noii versiuni aproape de jumătatea sezonului, potrivit unor declaraţii făcute de de şeful Michel Nandan.

"Nu ştim încă când va sosi noua maşină pentru anul viitor, pentru că încă nu am făcut primul test. Trebuie să vedem cum se dezvoltă maşina, pentru că nu vrem să introducem o maşină şi apoi să avem probleme. Vrem să fim siguri şi vom introduce maşina numai când suntem siguri că este mai bună decât cea actuală", a declarat el.

Hyundai va continua să dezvolte şi actuala maşină, însă Thierry Neuville, pilotul principal al echipei, consideră că strategia sud-coreenilor de a se concentra pe viitoarea versiune este cea mai potrivită, pentru a putea spera la rezultate mai bune în 2015.

"Încă lucrăm la actuala maşină, dar cel mai important lucru este maşina noastră care va veni anul viitor.

Aceasta este maşina care trebuie să fie puternică şi să aibă performanţe bune. Ar trebui să fie gata până la jumătatea anului viitor", a precizat el. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru