Loeb, aproape să semneze cu Ford în 2005

de Daniel Popescu
Joi, 17.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Malcolm Wilson, şeful echipei M-Sport, a dezvăluit că Sebastien Loeb a fost la un pas să semneze un contract în 2005 pentru a concura pentru Ford în Campionatul Mondial de Raliuri.

Esential 2005 este sezonul in care Loeb a fost interesat sa semneze cu M-Sport
Cariera impresionantă a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri se leagă de Citroen, pentru care a câştigat toate cele nouă titluri mondiale.

După primele două trofee, francezul a fost însă foarte aproape să semneze un acord cu M-Sport, echipă care concurează în WRC cu maşini Ford. Informaţia a fost dezvăluită după opt ani de şeful Malcolm Wilson, care a confirmat că Loeb a efectuat şi un test cu Focus RS WRC 04 în vara anului 2005.

"A fost fantastic să-l vedem în maşină. Ştiam ce îşi doreşte şi ştiam că vom avea banii necesari pentru a face asta. Dar până la urmă a vrut să rămână cu Citroen. Era un pilot francez într-o maşină franceză cu o echipă franceză. Dar ar fi făcut aceeaşi treabă în maşina noastră, nimic nu ar fi fost diferit", a declarat el citat de publicaţia Autosport.

Loeb a ales să rămână alături de Citroen în sezonul 2006, în ciuda faptului că a fost nevoit să concureze pentru echipa privată Kronos întrucât constructorul francez îşi retrăsese sprijinul pentru echipa de uzină.

Totuşi, această situaţie a durat un singur sezon, întrucât Citroen a revenit cu echipa de uzină în sezonul 2007.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Loeb, aproape să semneze cu Ford în 2005



    whatever!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru