Loeb: "Nu plănuiesc să câştig al 10-lea titlu în numai cinci raliuri"

de Daniel Popescu
Luni, 08.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb susţine că nu intenţionează să lupte pentru un al zecelea titlu mondial în sezonul 2013 din WRC, întrucât vă concura în numai cinci raliuri.

Sebastien Loeb a obţinut duminică al nouălea şi, cel mai probabil, ultimul titlu de campion mondial în WRC, la capătul victoriei facile din Raliul Franţei.

Pilotul echipei Citroen va concura anul viitor în WRC cu un program redus, stabilit iniţial la patru raliuri şi extins ulterior la cel mult cinci raliuri. Trecerea la un program cu cinci raliuri a condus imediat la speculaţii că Loeb ar putea încerca să câştige al zecelea titlu mondial chiar şi numai cu participarea în cinci raliuri, fapt infirmat de francez.

"Credeţi că aşa ceva este posibil cu cinci raliuri? Nu acesta este planul. Planul este pentru Monte Carlo, un raliu important pentru mine şi pentru echipă. Dar când vezi că atmosfera este aşa precum aici, este greu să spui că vom face patru raliuri şi nu şi pe acesta. Ar fi grozav să-mi închei cariera aici", a precizat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Loeb admite că a fost impresionat de numărul fanilor prezenţi pe probele speciale din Franţa şi, mai ales, din localitatea sa natală Haguenau.

"Mă simt incredibil, senzaţia pe care am simţit-o pilotând pe secţiunile de drum a fost de necrezut.

A existat o probă pe care sâmbătă am folosit-o pentru prima oară, dar erau oameni peste tot. Când am venit aici pentru prima oară în urmă cu catiuva ani nu credeam că va fi aşa. Ştiam că vor fi ceva oameni, dar nici chiar aşa. Atmosfera este magică", a mai precizat el.

Via WRC

Comentarii (2)

  • jos palaria pentru acest fenomen
    9 0
  • O combinatie om-masina super. Iar rezultatele obtinute in timp o confirma.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru