Loeb şi Sordo au concurat în Spania cu Porsche 911

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.11.2010
Sebastien Loeb şi Dani Sordo au participat în weekendul trecut într-o etapă din cadrul competiţiei International GT Open la volanul unui Porsche 911.

Sebastien Loeb şi Dani Sordo au profitat de pauza de 3 săptămâni din Campionatul Mondial de Raliuri pentru a participa la etapa din competiţia International GT Open desfăşurată în weekendul precedent la Barcelona.

Aflaţi la volanul unor exemplare Porsche 911, cei doi piloţi ai echipei Citroen WRC au ocupat locul 5 în prima cursă a etapei, însă Loeb a abandonat în cursa de duminică după ce a fost angrenat într-o coliziune cu un rival aflat în faţa sa. Cu toate acestea, francezul s-a declarat plăcut impresionat de experienţa la care a luat parte.

"A fost bine. Eu şi Sordo am stabilit timpi identici, iar asta a fost bine pentru noi. Am fost mulţumiţi de cum au s-au îmbunătăţit lucrurile pe parcursul săptămânii, iar maşina a mers în direcţia cea bună. Este păcat pentru cursa de duminică, dar am avut o defecţiune la roată şi nu am putut continua", a declarat septuplul campion mondial din WRC.

Loeb a mai concurat la volanul unui Porsche 911 şi în 2008, însă are câteva experienţe şi în celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans.

La jumătatea lunii noiembrie, francezul va concura alături de Sordo în ultima etapă a sezonului din WRC, care va avea loc în Marea Britanie.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru