M-Sport a introdus un facelift pentru Ford Fiesta RS WRC bazat pe Fiesta ST

de Daniel Popescu
Marti, 29.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport va utiliza în Raliul Finlandei o versiune restilizată a modelului Ford Fiesta RS WRC, care a împrumutat unele elemente de pe Fiesta ST.

Este grozav să vedem că cel mai nou şi de succes model de producţie Ford reprezentat în maşinile noastre de competiţie.

Malcolm Wilson
Sef M-Sport
M-Sport a colaborat cu Ford pentru a introduce în Raliul Finlandei de la sfârşitul acestei săptămâni o versiune îmbunătăţită a modelului Ford Fiesta RS WRC.

Potrivit echipei conduse de Malcolm Wilson, restilizarea a avut ca obiectiv principal împrumutarea unor elemente existente pe maşina de serie Ford Fiesta ST.

"Continuăm să ne bucurăm de o legătură strânsă cu Ford, iar sprijinul lor tehnic a fost de nepreţuit în realizarea maşinilor de raliu Ford Fiesta. Acest facelift întăreşte legătura dintre Ford şi M-Sport şi este grozav să vedem că cel mai nou şi de succes model de producţie Ford reprezentat în maşinile noastre de competiţie", a declarat Wilson.

Mi-ar plăcea să lupt pentru victorie, dar voi fi foarte mulţumit dacă voi obţine un podium.

Mikko Hirvonen
Pilot M-Sport
Mikko Hirvonen, pilotul principal al celor de la M-Sport, a admis că şi-ar dori să câştige etapa din faţa propriilor suporteri, însă admite că s-ar mulţumi şi cu o clasare pe podiumul de premiere.

"Pentru prima oară avem o nouă versiune a maşinilor de competiţie.

Noi, finlandezii, suntem foarte mândri de acest eveniment şi cu toţii dorim să vedem un pilot finlandez pe prima treaptă a podiumului. Mi-ar plăcea să fiu acel finlandez, dar ştim că va fi un raliu echilibrat cu o competiţie dură. Mi-ar plăcea să lupt pentru victorie, dar voi fi foarte mulţumit dacă voi obţine un podium", a declarat el.

M-Sport a gestionat singura programul din Campionatul Mondial de Raliuri după ce constructorul american Ford s-a retras din competiţie la sfârşitul sezonului 2012.

Echipa a anunţat că în Raliul Finlandei îi va oferi un Fiesta RS WRC şi pilotului local Jarkko Nikara, în timp ce Craig Breen, candidat la titlu în Campionatul European de Raliuri, va concura cu propriul său Fiesta.

Via M-Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru