Michelin rămâne furnizor de pneuri în WRC până în 2016

de Daniel Popescu
Marti, 19.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michelin şi-a prelungit contractul pentru furnizarea de pneuri în Campionatul Mondial de Raliuri până la sfârşitul sezonului 2016.

Esential 2016 este anul in care expira noul contract al celor de la Michelin cu WRC
Michelin va continua să ofere cauciucuri în Campionatul Mondial de Raliuri pentru cel puţin încă două sezoane, după prelungirea contractului până la sfârşitul anului 2016.

În plus faţă de acordul actual, noul contract include şi un aşa-numit "pachet de vizibilitate", care prevede îmbunatăţirea imaginii Michelin în campionat. Astfel, logo-ul producătorului francez va fi amplasat pe marginea traseelor şi va fi vizibil proeminent şi pe grafica televiziunilor în timpul transmisiunilor în direct şi a rezumatelor.

Potrivit directorului de motorsport Pascal Couasnon, Michelin a ales să rămână în WRC datorită posibilităţii de a demonstra fiabilitatea pneurilor pe care le produce.

"Prelungirea contractului era un pas logic pentru noi. Campionatul Mondial de Raliuri oferă un mediu autentic pentru Michelin pentru a demonstra calitatea şi fiabilitatea pneurilor noastre, care sunt rulate frecvent în condiţii extreme", a declarat el.

Michelin a revenit ca furnizor de pneuri în WRC începând din 2011 şi oferă cauciucuri pentru toţi piloţii de top, chiar dacă în competiţie mai sunt prezenţi şi chinezii de la Dmack şi italienii de la Pirelli.

Via Michelin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru