Ogier susţine că va rămâne la Volkswagen în 2015

de Daniel Popescu
Joi, 18.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier a dezvăluit că va rămâne la Volkswagen şi în sezonul următor, la fel ca şi actualii săi coechipieri, Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen.

Sunt 100% sigur că Ogier va fi aici anul viitor. Nu există discuţii, avem o înţelegere de comun acord între noi că va rămâne.

Jost Capito
Sef Volkswagen
Contractul lui Sebastien Ogier cu Volkswagen urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, iar presa internaţională a speculat că Hyundai încearcă să-l recruteze pentru 2015 din cauza neînţelegerilor dintre pilotul francez şi constructorul german în privinţa salariului.

Chiar dacă relaţiile dintre Ogier şi şeful Jost Capito s-au răcit în ultima perioadă, acesta din urmă afirmă că Volkswagen va alinia la startul sezonului următor aceeaşi linie de piloţi, din care mai fac parte Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen.

"Sunt 100% sigur că Ogier va fi aici anul viitor. Nu există discuţii, avem o înţelegere de comun acord între noi că va rămâne. Suntem pe primele trei locuri în clasamentul general. Priviţi clasamentul şi spuneţi de ce am vrea să schimbăm ceva şi de ce ar vrea piloţii să schimbe ceva.

Nu ar avea niciun sens. Vom face un anunţ pentru toţi trei când vom fi pregătiţi", a declarat el.

Aceasta este situaţia. Nu există niciun semn că ar trebui să fie diferit.

Sebastien Ogier
Pilot Volkswagen
Ogier a confirmat veridicitatea declaraţiilor făcute de Capito şi a lăsat să se înţeleagă că un nou contract cu Volkswagen reprezintă o simplă formalitate. "Aceasta este situaţia. Nu există niciun semn că ar trebui să fie diferit", a adăugat el.

Ogier este lider în clasamentul general cu un avans de 50 de puncte în faţa lui Latvala şi trebuie să câştige cu şase puncte mai mult decât finlandezul în Raliul Frantei pentru a cuceri al doilea titlu mondial consecutiv.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru