Solberg a făcut acrobaţii aeriene în Elveţia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.07.2011
Petter Solberg a făcut mai multe acrobaţii în aer în cadrul unui eveniment organizat în Elveţia de unul dintre sponsorii săi.

Petter Solberg profită la maxim de pauza de vară din Campionatul Mondial de Raliuri pentru a experimenta noi senzaţii la înălţime.

Pilotul care concurează cu un model Citroen DS3 WRC a participat săptămâna trecută la un eveniment în Elveţia în cadrul căruia a sărit cu paraşuta de la o altitudine de 4.000 de metri şi a mers pe aripa unui avion.

"Am făcut câteva lucruri nebune. În primul rând am fost în avioanele de luptă, şapte modele au fost în aer în acelaşi timp. Am făcut urcuşuri şi coborâşuri cu 6.8 g. Paraşutismul a fost foarte interesant. Am sărit din avion de la 4.000 de metri, am fost în cădere liberă pentru un minut şi, din fericire, paraşuta a funcţionat. A fost un sentiment plăcut. Mi-a plăcut foarte mult şi avionul de acrobaţii, a fost impresionant", a declarat norvegianul în vârstă de 36 de ani.

Evenimentul a fost organizat de producătorul elveţian de ceasuri Breitlin, unul dintre sponsorii lui Solberg în WRC în ultimii doi ani.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • shtrumph
    erata
    Breitling
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru