Solberg speră să termine pe podium Raliul Suediei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.01.2011
Petter Solberg îşi propune să termine pe podium prima etapă a sezonului din WRC, după ce a testat pentru prima oară noul Citroen DS3 WRC.

Petter Solberg face ultimele pregătiri pentru sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă aşteptările sale pentru prima etapă din acest an nu mai sunt la fel de ridicate.

Deşi iniţial afirma că va lupta pentru victorie în Raliul Suediei, norvegianul în vârstă de 36 de ani mizează cel mult pe o clasare pe podiumul de premiere, din cauza timpului scurt pe care l-a avut la dispoziţie pentru a se familiariza cu noua sa maşină Citroen DS3 WRC.

"Sper să fiu pe podium, dar nimic mai mult. Va fi un raliu foarte dificil, iar pentru mine tot ce contează este să înţeleg maşina şi să mă pregătesc pentru următoarele teste şi apoi pentru a doua etapă din Mexic", a declarat el.

Solberg a efectuat la finalul săptămânii trecute primul test cu Citroen DS3 WRC în condiţii meteo similare cu cele anticipate în Suedia şi s-a declarat satisfăcut de comportamentul maşinii.

"A fost distractiv şi bun de pilotat, mi-a plăcut foarte mult. O zi pentru un test nu este niciodată suficient, dar am făcut tot ce am putut.

Sincer să fiu, maşina a fost uşor de pilotat. A avut stabuilitate şi a fost netra, ceea ce mi-a plăcut. Vreau să pilotez din nou maşina înainte de raliu pentru a verifica anumite lucruri", a mai precizat el. Raliul Suediei, prima etapă a sezonului 2011 din WRC, va avea loc în perioada 10-13 februarie.

Via | WRC

Comentarii (2)

  • WRC
    Cred ca ati gresit sectiunea cu aceasta stire despre WRC in cadrul topicului de F1 :P
    3 1
  • Ivanoff
    WRC 2011
    Apropos de wrc,va rog actualizati programul/calendarul pt 2011 sau scoateti rubrica dc nu...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru