Andersson va concura în Raliul Suediei datorită donaţiilor primite de la fani

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.01.2011
P-G Andersson a anunţat că va concura în Raliul Suediei cu un Ford Fiesta RS WRC după ce şi-a asigurat bugetul din donaţiile primite de la fani.

Per-Gunnar Andersson renunţase la ideea de a concura în Raliul Suediei din cauza dificultăţilor financiare, după ce toate speranţele de a găsi sponsori au eşuat.

Cu toate acestea, suedezul a dezvăluit joi că a reuşit să strângă suma necesară de bani pentru a urca la volanul unui Ford Fiesta RS WRC după ce a primit donaţii consistente de la fanii săi prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

"Marţea trecută totul era mort. Nu urma să concurez în Suedia şi totul căzuse. Apoi, miercuri, cineva m-a contactat şi mi-a cerut contul bancar, spunându-mi că reprezintă câţiva fani care vor să mă ajute. M-am gândit că nu am nimic de pierdut şi i-am dat numărul contului bancar, care apoi a circulat pe Facebook", a povestit Andersson cum a fost ajutat de fani.

În numai două zile, Andersson a reuşit să strângă aproape tot buetul necesar pentru a concura în Suedia, motiv pentru care i-a contactat pe cei de la M-Sport şi a obţinut un Ford Fiesta RS WRC pentru prima etapă a sezonului.

"Încă mai am nevoie de bani, dar înţelegerea este realizată şi voi pilota maşina în Suedia.

Este fantastic să fiu prezent la prima etapă, este foarte important pentru mine. După Suedia nu am nimic pentru WRC, dar să fiu acolo pentru prima etapă cu noua generaţie de maşini este o veste grozavă. Trebuie să le mulţumesc tuturor care m-au ajutat, au fost mulţi piloţi din Suedia care m-au ajutat cu bani", a adăugat el.

Andersson a concurat de şase ori în Raliul Suediei şi a câştigat ediţia de anul trecut la clasa SWRC. Pe parcursul sezonului trecut, el a concurat la clasa WRC într-o singură etapă, cea desfăşurată în Bulgaria.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru