Loeb: "Hirvonen a fost imbatabil in Suedia"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
Sebastien Loeb a admis ca nu a avut nicio sansa la victorie in Raliul Suediei in fata lui Mikko Hirvonen.

Mikko Hirvonen a castigat fara emotii prima etapa a sezonului 2010 din Campionatului Mondial de Raliuri, impunandu-se cu peste 42 de secunde in fata rivalului sau traditional, Sebastien Loeb.

Finlandezul a avut o evolutie excelenta pe tot parcursul weekendului, cu exceptia ultimei probe speciale de sambata cand a calat motorul masinii Ford Focus RS WRC, insa Loeb a admis ca nu a putut emite pretentii la victorie in Raliul Suediei.

"Hirvonen a facut un raliu perfect. Nu stiu ce as fi putut face, chiar si fara acea greseala din partea lui. A fost foarte puternic si a meritat victoria", a declarat sextuplul campion mondial.

De cealalata parte, Hirvonen nu si-a putut ascunde bucuria pentru aceasta performanta, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara cand finlandezul obtine victoria in etapa de debut a unui sezon competitional.

"Este absolut fantastic si nu va puteti imagina cat de nervos eram in ultimele probe speciale. A fost un start perfect pentru acest an. Nu am castigat niciodata prima etapa pana acum, dar dupa sezonul trecut am un an in plus de experienta.

Acum intentionez sa continui in acelasi mod. In Mexic va fi un nou joc care abia astept sa inceapa", a declarat el la finalul raliului.

Hirvonen a acumulat 25 de puncte in clasament in urma victoriei si are un avans de 7 puncte in fata lui Loeb inaintea Raliului Mexicului, programat pentru inceputul lunii martie.

Taguri: Hirvonen, Loeb

Comentarii (4)

  • Live on TV
    Aveti idee dc anul acesta vedem la vreun post TV vreo etapa din WRC sau are aceeasi soarta ca MotoGP-ul?
    1 0
  • nici MOTO GP nu se da anul asta ? :(
    1 0
  • wrc
    WRC este pe motors TV, seara, pentru cine are cablu de la UPC.
    sper sa il aud pe loeb spunand acelasi lucru dupa fiecare etapa din anul asta.
    in alta ordine de idei exemplara evolutia lui gronholm, la 42 de ani a castigat o speciala si a venit in primii 6 in majoritatea probelor.
    4 1
  • dc e seara, dupa ora 24, eu prin alt post :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru