VIDEO: Primul trailer pentru jocul WRC 3

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.06.2012
Producătorul Milestone a publicat primul trailer pentru WRC 3, jocul care se va baza pe sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Taguri: WRC 3, joc video, video

Comentarii (6)

  • CHUCK NORRIS
    INTERESANT JOC
    3 1
  • Din pacate, pe cat de promitor suna initial, a dezamagit prin manevrabilitate, grafica si optimizare. Pare-se ca Richard Burns Rally nu va primi prea curand un succesor demn.
    5 2
  • Hadouken, da-mi voie sa te contrazic...RBRally a fost un joc putin prea greoi, cu un menu de setari mecanice foarte imbarligat si stufos (75% din ele inutile). Eu nu am reusit sa-l joc decent decat pe xbox si cu volan / cu cutie manuala. Parerea mea ca cel mai bun feedback l-a avut seria Colin McRae Rally (in special part 2!). Si crede-ma ca stiu ce vorbesc; recordul meu la Colin in multiplayer a fost de 68 de ore legate:D.
    Cat despre WRC 3..astept sa vad cu ce evolutie vine pe piata de profil mai ales ca in ultimi 2-3 ani nu a aparut nimic notabil in materie de WRC games.
    3 2
  • RBR era intr-adevar un joc serios, de jucat exclusiv cu volanul, dar in acelasi timp foarte real. Depinde ce anume doresti de la un joc. De la WRC m-as astepta la un simulator, mai ales ca arcade-uri avem destule in ziua de azi.
    3 0
  • catalinvasile75
    Foarte mare dreptate are Hadouken !!! Cel mai bun simulator de raliuri creat vreodata este RBR asa cum pt F1 este Rfactor. Orice alt joc este pt amatori. Degeaba o fi stat black_in 68 de ore pe colin, dar sa ma creada pe cuvant ca nu stie despre ce vorbeste, jucam colin 1 sau 2 prin '99, la vremea lui a fost tare dar nu se compara cu RBR !
    3 0
  • Din trailer si din gameplay ... pare mai arcade ca si Colin McRae ... plus physx-ul jocului e al naibii de nasol... Nu ma incanta deloc .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru