Video: WRC 5 - primele imagini cu noul joc de raliuri pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Joi, 16.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bigben Interactive a publicat un clip video care evidenţiază modul în care va arăta noul joc WRC 5 dezvoltat pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Bigben Interactive pregăteşte în prezent lansarea unui nou joc oficial pentru Campionatul Mondial de Raliuri. Cunoscut drept WRC 5, jocul este în prezent în faza beta de dezvoltare de către dezvoltatorul francez Kylotonn Games, iar Bigben Interactive a publicat un prim clip video care evidenţiază principalele caracteristici ale acestuia.

Clipul redă evoluţia piloţilor la volanul unor maşini precum Volkswagen Polo R WRC sau Citroen DS3 WRC pe probele speciale ale Raliului Portugaliei, unul dintre cele mai populare evenimente din calendarul competiţional.

WRC va apărea pe piaţă în toamna acestui an şi va fi disponibil pe platformele PC, Playstation 3, Playstation 4, XBOX One şi XBOX 360. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru