Aventour 2023: Doza de concentrare ne-o luăm din produsele Pharma Nord

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În ediția din 2023 a proiectului "Aventour la feminin" îi avem alături de noi pe cei de la Pharma Nord. Cu o expertiză de peste patru decenii pe piața suplimentelor alimentare, Pharma Nord se va asigura că fetele rămân concentrate în concursurile pe care le-am pregătit pentru ele.

Așa cum bine știi deja, "Aventour la feminin" nu se rezumă doar la condusul unor mașini proaspăt lansate prin cele mai frumoase locuri din România.

De-a lungul celor 4 zile, vom încerca să le provocăm pe cele 8 creatoare de conținut cu tot felul de concursuri antrenante. Pharma Nord este alături de noi în 2023 și, având o expertiză de peste 40 de ani pe piața suplimentelor alimentare, se va asigura că memoria și concentrarea fetelor rămân la cele mai înalte niveluri.

DE PESTE 4 DECENII PREZENȚI PE PIAȚA SUPLIMENTELOR ALIMENTARE

Compania Pharma Nord a fost înființată în 1981 de doi dintre actualii proprietari: Eli Wallin și Sven Moesgaard. Ei și-au dorit să compenseze deficiențele alimentației moderne prin realizarea de suplimente alimentare cu o biodisponibilitate ridicată și cu un efect documentat.

Având acest obiectiv bine stabilit, cei doi au pornit o afacere de import a unui produs britanic pe bază de seleniu. Pe scurt, seleniul este un mineral vital pentru corpul uman și are o mulțime de roluri și beneficii.

Se găsește în mod natural și în anumite alimente, inclusiv în apa pe care o bem. Seleniul sporește capacitatea antioxidantă și calitatea fluxului sanguin, mărind în acest fel, rezistența organismului în fața bolilor și a efectelor stresului.

PRIMII CARE AU INTRODUS COENZIMA Q10 PE PIAȚA EUROPEANĂ

Pharma Nord a perfecționat produsul britanic, pe bază de seleniu, de care vorbeam mai sus, iar în prezent a ajuns să fie cunoscut sub denumirea de Bio-Seleniu+Zinc.

Acesta a contribuit la succesul companiei și a pavat drumul către deschiderea primelor filiale în Suedia, Anglia și Finlanda.

Tot cei de la Pharma Nord au fost primii care au introdus coenzima Q10 pe piața europeană. Acest nutrient care se găsește în mod natural în organism acționează ca antioxidant și joacă un rol important în funcționarea normală a metabolismului.

Coenzima Q10 protejează creierul, inima și sistemul muscular.

Produsul Pharma Nord, Bio-Quinonă Q10, a fost lansat în 1990 și, cu timpul, a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial.

În prezent, portofoliul Pharma Nord include aproximativ 140 de produse (standardizate și documentate), fabricate în Danemarca, în aceeași fabrică. Produsele sunt utilizate inclusiv de cercetători în elaborarea studiilor medicale.

Dacă un cercetător dorește să efectueze un studiu clinic pe subiecți umani, trebuie să se asigure că fiecare tabletă conține aceeași doză. Nu este atât de ușor, pentru că suplimentele alimentare sunt reglementate de legile alimentare, nu de legile destinate medicamentelor.

CONTROL RIGUROS DE CALITATE

Asta înseamnă, printre altele, că nu există cerințe de control. Chiar și așa, Pharma Nord impune cerințe mai riguroase pentru controlul calității suplimentelor proprii. Așa știi că ce citești pe etichetă, găsești în interiorul ambalajului.

Departamentul de cercetare al Pharma Nord deține în prezent peste 10.000 de referințe științifice, atent înregistrate și catalogate într-o bază de date cuprinzătoare.

Până în prezent s-au făcut peste 400 de studii cu produsele Pharma Nord, peste 100 fiind realizate cu coenzima Q10.

Bio-Quinona Q10 este documentată în 75 de studii pe subiecți umani, dintre care 26 sunt studii clinice randomizate.

De departe cel mai important studiu este KiSel-10, recompensat cu standardul de aur. Studiul KiSel-10 a fost un studiu clinic randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo.

Studiul a arătat că administrarea pe termen lung pentru persoanele în vârstă a produselor SelenoPrecise și Bio-Quinonă Q10 a dus la niveluri seminificativ mai scăzute de peptide natriuretice cardiace și un număr semnificativ mai mic de spitalizări în grupul de tratament activ în comparație cu grupul placebo.

CUM RECUNOAȘTEM PRODUSELE PHARMA NORD

Produsele Pharma Nord au o serie de trăsături care le fac să fie ușor de recunoscut printre consumatori, distribuitori și profesioniști în sănătate: design caracteristic privind "semnul de calitate", mojarul auriu și "fereastra cu acces" către produsul din interior, cutiile cu bordura aurită și conceptul Bio (care se referă la biodisponibilitate).

***

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 mașini proaspăt lansate în România.

3-6 mai

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

Proiect prezentat de:

TEXTAR

Parteneri:

CONTINENTAL ANVELOPE

CEZ ROMÂNIA

REVOLUT

PHARMA NORD

NOVUM BY THE SEA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru