OFICIAL: Vettel va rămâne la Red Bull până în 2014

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.03.2011
Sebastian Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2014, la fel ca şi alţi 50 de angajaţi cheie ai echipei din departamentul tehnic.

Red Bull Racing a reuşit să-şi consolideze poziţia în Formula 1 pentru cel puţin încă trei ani, atât în ceea ce priveşte păstrarea campionului mondial Sebastian Vettel, cât şi a celor mai importanţi oameni din departamentul tehnic.

Contractul pilotului german cu Red Bull Racing urma să expire la finalul acestui an, însă a fost prelungit până la sfârşitul sezonului 2014, chiar dacă în precedenta înţelegere exista o opţiune şi pentru 2012.

"A fost o înţelegere reciprocă să prelungim contractul lui Sebastian până în 2014. Ambele părţi au dorit să continue parteneriatul, aşa că nu a fost o problemă", a declarat Helmuth Marko, consultantul celor de la Red Bull.

De asemenea, cei mai importanţi 50 de oameni din departamentul tehnic au semnat prelungirea contractelor tot până în 2014, printre aceştia numărându-se şi reputatul inginer Adrian Newey, directorul tehnic responsabil de realizarea monoposturilor Red Bull. "Asta include în jur de 50 de oameni din management, în principiu, toţi cei care sunt importanţi pentru asigurarea performanţelor de top pentru RBR", a adăugat Marko.

Red Bull Racing a confirmat în mod oficial noul contract al lui Vettel şi al oamenilor din departamentul tehnic la scurt timp dupa aparitia in presa a speculatiilor pe acest subiect.

Echipa a adoptat însă o strategie fundamental diferită în cazul coechipierului său Mark Webber, al cărui contract expiră tot la finalul acestui sezon.

Australianul va negocia eventuala prelungire a acordului spre finalul verii, în funcţie de performanţele pe care le va obţine până atunci şi de dorinţa de a continua în Formula 1 pentru cel puţin încă un sezon.

Via | Autosport | Red Bull

Comentarii (2)

  • video red bull
    http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/RB7s-Inner-Secrets--Rear-Wing-and-KERS-021242974446167
    6 0
  • eu cred ca Weber va semna sigur la vara si va avea si rezultate si nu ma refer neaparat la puncte in clasament.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru