Primele imagini cu versiunea americană a lui Abarth 500

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.10.2011
La Salonul Auto de la Los Angeles Fiat va expune versiunea americană a modelului Fiat 500. Mezinul italienilor vine disponibil în versiunea de 135 de cai şi cu pachetul esseesse.

Esential

165 de cai putere oferă versiunea Abarth 500 esseesse în SUA.

Ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles va scoate la iveală cel mai proaspăt produs Fiat pentru piaţa nord-americană. Este vorba despre versiunea de performanţă a micului 500, popularul Abarth 500 în Europa. Fiat a publicat deja primele imagini ale versiunii dedicate pieţei de peste Ocean, disponibilă cu două variante, standard şi esseesse.

Echipat cu motorul 1.4 turbo MultiAir, Abarth 500 poate fi comandat în varianta entry-level de 135 de cai putere sau în cea de performanţă de 165 de cai putere. Pe lângă resursele generoase, mezinul primeşte un nou set de frâne, suspensii sportive şi o serie de detalii estetice. Modelul preia şi din modificările versiunii americane a lui Fiat 500, cum ar fi spoilerul anterior mai pronunţat, din considerente legate de siguranţă.

Fiat nu a publicat informaţii despre disponibilitatea modelului şi nici preţul cu care va fi el comercializat în Statele Unite. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru