10 întrebări şi răspunsuri despre Opel Adam cu Martin Golka (Marketing Opel)

Comenteaza 5
10 întrebări şi răspunsuri despre Opel Adam cu Martin Golka (Marketing Opel) - Poza 1
Automarket a discutat la Salonul de la Paris cu unul dintre oamenii care au asistat la conceperea, dezvoltarea şi apariţia celui mai mic model Opel din istorie: Martin Golka, managerul de marketing Opel pe zona modelelor de segmente inferioare.

Standul Opel de la Paris a fost animat de prezenţa a 13 exemplare ale celui mai nou model sosit în gama constructorului german. Noul Opel Adam - căci despre el este vorba - şi-a dovedit în capitala Franţei multiplele personalităţi, dictate de nenumăratele posibilităţi de personalizare pe care clienţii i le pot atribui modelului de oraş. 

Pentru a intra puţin în secretele lui Adam şi pentru a afla mai multe despre ce vrea modelul german să facă în gama Opel am discutat la Paris cu Martin Golka, managerul de marketing Opel pentru modele de segmente inferioare. Oficialul mărcii germane ne-a făcut cunoştinţă cu secretele lui Opel Adam şi ne-a introdus în povestea dezvoltării modelului citadin german.

Comenteaza 5

Comentarii (5)

 • bineinteles ca asta a devenit o obisnuinta , mai toate modele noi de la opel devin cele mai frumoase din clasele lor in momentul lansarii pe piata ca si acest model.
  18 27
 • nu inteleg de ce atata agitatie in jurul unei masini care nu spune nimic, nu o sa se vanda si vine si de la o marca nefiabila...
  19 23
 • Alex: Se poate face un Tiguan 2009 4x4 sa fie 4x2? Raspunde
 • 4lifestyle
  Caraghioasa masina. Nimic mai mult.
  24 21
 • Un nonsens total.
  Nu are traditie, nu are imagine si nu arata bine.
  Vrea sa se bata cu Mini Cooper, Citroen ds3 si Fiat 500 si o sa si-o ia tare de la oricare din ele.
  15 14
 • Deja Vu
  Parca-i un facelift la Fiat Punto din 2006. E aiurea!
  16 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Interviu

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru