Feedback

10 lucruri pe care nu le ştiai despre Nissan Juke, Qashqai şi X-Trail

Comenteaza 4
10 lucruri pe care nu le ştiai despre Nissan Juke, Qashqai şi X-Trail - Poza 1
Când faci un Juke de 600 de cai putere, când pui un urs pe plafon ca să-i testezi limitele şi când faci de 60 de ori înconjurul Pământului doar ca să fii sigur că suspensiile sunt ok, e clar că vorbim de o treabă cât se poate de serioasă. Avem 10 motive pentru care Nissan reuşeşte să fie o marcă a crossoverelor.

Ce legătură au Mariah Carey, un urs brun şi o sticlă de ceai verde cu cele trei crossovere Nissan, Juke, Qashqai şi X-Trail? La prima vedere, niciuna. Şi totuşi, o incursiune în secretele testelor prin care trec crossoverele Nissan înainte de a ajunge pe piaţă ne arată faţa nevăzută a dezvoltării acestui tip de maşini.

Am fost până-n Alpii francezi ca să conducem din nou cele trei bijuterii ale coroanei Nissan. Bonus, am avut plăcerea de a sta în spatele volanului lui Juke R, una dintre cele mai nebune maşini create vreodată. Pentru că, deşi arată ca un simplu Juke pe steroizi, are sub capotă nici mai mult, nici mai puţin decât motorul lui Nissan GT-R. Vă imaginaţi cum se mişcă un Juke cu 600 de cai sub capotă? O nebunie în cel mai pur sens al cuvântului. Dar o nebunie dulce, dulce, dulce.

E adevărat că "testul" cu Juke-R a durat doar 90 de secunde. Noaptea. Printre jaloane. Drept pentru care n-a fost tocmai un test, ci o plimbare. Dar ce plimbare!

Mă rog, până una-alta să vedem ce şi cum a făcut Nissan în ultimii 13 ani. Puneţi-vă centurile, avem informaţii noi şi pe alocuri amuzante.

Comenteaza 4

Comentarii (4)

 • Nea Marin
  Seicul din Orientul Mijlociu sa-mi dea telefon cand ii seaca conducta de petrol, ca-i cumpar Juke-ul negru de 600 CP. Nissan e preferatul meu!
  13 1
 • In Europa s-au vandut peste 1.000.000 de exemplare, nu peste 100.000.
  2.4 mil km inseamna de 60 de ori ocolul Pamantului, nu de 6 ori.
  5 1
 • @2-10

  Corect la ocolul Pământului, am rezolvat. Cealaltă informaţie era corectă: 100.000 de unităţi până la finalul lui 2007, anul lansării.
  2 1
 • petrush
  @ mesterica
  tre sa fie o eroare.la le mans o masina face in 24 de ore 4000 km. in 6000 de zile 2.4000 000 . mergand incontinuu. cu 180/h prin gropi.
  3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Feature

Prețuri mașini noi

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru