Feedback

10 ponturi pentru a fi sigur pe şosea în sezonul rece

Comenteaza 8
10 ponturi pentru a fi sigur pe şosea în sezonul rece - Poza 1
Din moment ce sezonul rece se apropie cu paşi repezi şi inevitabili, Automarket vă prezintă o listă de zece sfaturi pentru menţinerea siguranţei rutiere în condiţii de iarnă.

Sosirea iernii vine mereu ca un şoc pentru şoferi, sau cel puţin aşa ne dau impresia concetăţenii noştri. Într-un fel, avem senzaţia că toată lumea se aşteaptă să nu ningă deloc în această iarnă, în ciuda faptului că ne-am luptat cu toţii cu nămeţii în decursul iernii trecute. În special în România, şoferii par să fie dezinteresaţi de pregătirea automobilului de iarnă, preferând să se concentreze pe activităţi mai plăcute.

Automarket şi Nokian vă prezintă zece sfaturi pentru sporirea siguranţei rutiere pe timpul sezonului rece.

ALTE ARTICOLE DIN DOSAR:
 

Comenteaza 8

Comentarii (8)

 • BaditzaEx
  Eu, cu Coltul meu CZ3 cu cei 95 caluti amarati dar cu anvelope de iarna pregatite sper sa nu mai raman blocat de vreun meltean cu Touareg cu ditamai motorul V6 TheDheI manca-ti-as dar cu gume de vara
  33 6
 • BaditzaEx
  acum 2 ani, cand au dat ninsorile acelea abundente, ne-am chinuit (tot blocul) sa impingem un Touareg care bloca accesul pe str
  26 5
 • Alex: Se poate face un Tiguan 2009 4x4 sa fie 4x2? Raspunde
 • Dar ce exemplar frumos de Saab apare in poza de prezentare a articolului!
  21 2
 • Unde pot sa fac un curs de conducere defensiva???
  15 0
 • antonny
  La scoala de defensiva si pilotaj Titu Aur ........Domnul Titu Aur spune asa "Conducerea defensiva si implicit comportamentul la volan reprezinta un subiect extrem de important insa destul de putin abordat in Romania
  11 0
 • Un singur sfat ar fi de ajuns: mergeti d***ului mai incet!
  31 0
 • Doresc sa stiu si eu unde se poate face conducere defensiva cu 100 de Euro. Unde se poate urma un curs de defensive driving stiu (Ex: Napoca Rally Academy, Titi Aur, Stefan Vasile), dar nu stiu unde e acela de 100 de Euro, nu de alta, dar in general este de la 300 Euro in sus.
  5 0
 • 0. Mergi incet!
  2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Sfaturi si idei auto

 • Vi s-a întâmplat să faceţi mai multe pene într-un an? Anvelopele automobilului pe care îl conduci se uzează prea rapid sau inegal? Automarket îţi prezintă cinci greşeli de întreţinere care ar putea cauza această problemă. (21.11)
 • Din moment ce sezonul rece se apropie cu paşi repezi şi inevitabili, Automarket vă prezintă o listă de zece sfaturi pentru menţinerea siguranţei rutiere în condiţii de iarnă. (15.11)
 • Anvelopele Run on Flat sunt încă un mister pentru mulţi automobilişti. Unii le folosesc, dar nu înţeleg cum funcţionează, iar alţii le evită cu totul. Automarket vine cu explicaţiile de rigoare. (15.11)
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru