Feedback

5 accesorii BMW pe care nu te-ai gândi că le poţi găsi în oferta mărcii germane

Comenteaza 0
5 accesorii BMW pe care nu te-ai gândi că le poţi găsi în oferta mărcii germane - Poza 1
BMW a prezentat în România gama actualizată de accesorii aftermarket pentru modelele BMW şi Mini. Pe lângă jante, elemente aerodinamice şi pachete de putere, am găsit cinci accesorii ieşite din comun proiectate de fabricantul german.

BMW are o gamă de accesorii originale cel puţin la fel de generoasă ca listele de opţionale ale modelelor sale. În cazul mărcii din Munchen, gama de accesorii de la BMW include elemente de mărire a performanţelor (există şi gamă separată BMW M Performance), jante din aliaj în diferite dimensiuni, modele şi finisaje, pachete de ornamente interior şi ornamente separate, îmbrăcăminte şi numeroase accesorii care se potrivesc fără modificări ireversibile pe modelele moderne ale mărcii bavareze. Aceste accesorii pot fi cumpărate oricând de client: la comanda realizată de la dealer, atunci când soseşte maşina sau chiar şi după achiziţie. Evident, accesoriile sunt montate într-un service autorizat BMW şi nu afectează garanţia maşinii tocmai cumpărate.

Accesoriile originale BMW au fost lansate pe piaţă în urmă cu patru ani şi popularitatea lor este în creştere continuă de la lansare, iar portofoliul a suferit o creştere exponenţială a produselor. În cazul pieţei din România, cele mai populare accesorii sunt jantele din aliaj, pachetele de putere şi elementele de design. Există însă şi accesorii inedite în oferta BMW, iar cele mai interesante intră în topul pe care îl puteţi vedea apăsând pe butonul de mai jos.

Comenteaza 0

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Modele noi

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru