5 mașini și motociclete din garajul actorului Ryan Reynolds

de Automarket.ro
Marti, 21.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ryan Reynolds este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Dar oare ce are în garaj cel care i-a dat viață personajului Deadpool? Aflăm în rândurile următoare.

Ryan Reynolds și-a început cariera cinematografică în anii '90 și între timp a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. A jucat în foarte multe filme, dar una dintre cele mai apreciate de fani trebuie să fie seria Deadpool.

În urmă cu trei ani, Reynolds a devenit co-proprietarul echipei de fotbal Wrexham (Anglia), alături de actorul Rob McElhenny.

LAMBORGHINI AVENTADOR ROADSTER

Puțină lume știe, dar Reynolds are o afinitate pentru mașini și motociclete. Garajul său include destule mărci și modele, inclusiv un Lamborghini Aventador Roadster.

Modelul italian, cu motor V12 sub capotă, a debutat în 2011, dar versiunea decapotabilă a fost prezentată publicului doi ani mai târziu. Tot cam pe atunci, Reynolds și-a achiziționat un exemplar, cu ocazia celei de-a 37-a aniversări, spun unii.

CADILLAC ESCALADE

Pe lângă "taurul" italian, Reynolds ar mai deține cel puțin două Cadillac Escalade. Un SUV impunător, care are destul loc la interior pentru a-l transporta pe celebrul actor, în confort maxim, oriunde are nevoie.

De fapt, foarte multe celebrități din Cetatea Filmului au acest model în garaj.

MERCEDES-BENZ 190 SL

Printre mașinile lui Ryan Reynolds se numără și un model clasic.

Este vorba despre un Mercedes-Benz 190 SL, decapotabil. În urmă cu 60 de ani, aceasta era una dintre cele mai dorite mașini din lume, între anii 1955 și 1963 fiind comercializate aproximativ 25.900 de exemplare.

TRIUMPH THRUXTON

Motociclete sunt, însă, marea pasiune a actorului canadian, după cum recunoaște chiar el. "Când sunt într-o mașină, de-abia aștept să ajung la destinație. Când sunt pe motocicletă, este exact invers," spunea Reynolds într-un documentar.

Una dintre motocicletele sale preferate este un Triumph Thruxton, modificat de către cei de la Kott Motorcycles. Exemplarul cu pricina este un "cafe racer", vopsit într-o combinație unică de culori și cu o serie de îmbunătățiri.

TRIUMPH BONNEVILLE

Ultima, dar cu siguranță nu cea din urmă, este motocicleta Triumph Bonneville. Reynolds a cumpărat-o în 2004, la câteva luni după ce a fost lansată pe piață, și a folosit-o în mai multe călătorii de-a lungul și de-a latul Statelor Unite.

Desigur, și acesteia, canadianul i-a adus câteva modificări și îmbunătățiri.

Modelul clasic Triumph Bonneville a fost făcut celebru de un titan al cinematografiei americane, Steve McQueen, fiind inclus în filmul "The Great Escape".

via Slash Gear

Comentarii (5)

  • Seriff
    Cum? Nu si-a luat si el o electrica sa salveze planeta?
    11 5
  • Banditos
    Mai are, printre altele, un Prius, Tesla S si Tesla X.

    Si nicun diesel. Baiat frumos, actor bun, baiat destept.

    Lumea spune ca Raynolds nu a fost vazut niciodata prin targurile de masini cautand tdi-ul batranicii "full-cu pele" din Germania.
    5 8
  • Seriff
    @Banditos tu ce masina ai?
    Sau macar permis ai?
    5 9
  • Mircea Badea EV
    fraer, in locul lui eram plin de electrice....bagam si pe sl-ul ala motoare electrice...
    1 8
  • Banditos
    @Mircea Badea EV

    Omu' bifeaza frumos la colectia prezentata aici. Dupa mine cu extreme de neinteles: cea mai imbecila alegere, Escalade, este compensata de adevaraciunile Thruxton (mai putin practic) si de Bonneville (un motor de zi cu zi)
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru