Feedback

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână

Comenteaza 3
7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână - Poza 1
Automarket vă propune o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri de tuning din săptămâna care a trecut.

Astăzi inaugurăm un nou material săptămânal pentru voi, cititorii Automarket. Am decis să vă oferim la fiecare sfârşit de săptămână o colecţie a celor mai interesante propuneri de tuning. Fie că este vorba despre nume cu tradiţie în domeniu, fie că vorbim despre specialişti în curs de afirmare, toţi vor fi incluşi în topul nostru alături de creaţiile lor.

Săptămâna aceasta, fanii vor putea să digere mai multe propuneri pentru modelele Mercedes-Benz, dintre care una şi pentru deja pensionatul SLR McLaren. Şi fiindcă tot veni vorba de McLaren, MP4-12C nu putea lipsi nici el din topul acestei săptămâni după tratamentul oferit de Hamann.

Ne va mai delecta astăzi cu performanţe notabile şi BMW M5 transformat de Hartge, dar şi noul Audi SQ5 TDI, modificat deja de B&B. Şi să nu uităm de noul Ford Focus ST, prezentat într-o perspectivă americană de cei de la Shelby, recunoscuţi pentru apetitul lor faţă de Mustang.

Încheiem zâmbind, cu un Toyota GT86 care îşi doreşte să arate ca un Lexus LFA.

Comenteaza 3

Comentarii (3)

 • BMW M5 e cel mai bun!
  13 18
 • @Calingura
  Pentru BaditzaEx,dedicatie:la noi merge de minune acel proverb romanesc : Capra moare de raie dar tine coada sus !, N Jmecheri cu bemwheu cu nr de bhulgarika care stau in chirie la garsoniere de 20 m2 cu bomboana agricola in bot, dar deh au masini PREMIUM.Tu,BaditzaEx,ai masina de care spui.Moare de grija altuia ca poate are altceva decat ce-i convine
  12 6
 • Vrei sa iti bati joc de o masina ,de o femeie?! Tuneazo.90% sunt kitschuri.
  6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Tuning

Prețuri mașini noi

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru