Alfa Fest 2020: fanii Alfa Romeo din România se întâlnesc în 6 iunie în orașul lui Brâncuși

de Paul Cosma, Foto: Alfa Club România
Joi, 20.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionații și proprietarii de modele Alfa Romeo din România și-au dat întâlnire și în acest an pentru a 15-a ediție Alfa Fest. Evenimentul organizat de Alfa Club se va desfășura în perioada 4-7 iunie, pe ruta Băile Herculane – Cazanele Dunării – Târgu Jiu.

Alfa Fest este evenimentul anual organizat de Asociaţia Alfa Club, singurul club oficial de posesori ai mărcii Alfa Romeo din România și susținut de importatorul mărcii. 

Festivalul dedicat alfiștilor împlinește 15 ani de existență în 2020, iar ediția aniversară îi va conduce pe fanii Alfa Romeo la Târgu-Jiu, orașul lui Brâncuși, în anul în care marca milaneză aniversează 110 ani de existență. 

#AlfaFest15 se desfășoară pe ruta Băile Herculane - Cazanele Dunării - Târgu Jiu, în perioada 4 - 7 iunie 2020, iar înscrierile vor începe în data de 25 februarie. 

Joi, 4 iunie, cele peste 100 de mașini reprezentante ale mărcii și cei peste 200 de participanți sunt așteptați la cartierul general al evenimentului, stabilit în Băile Herculane. Vineri, 5 iunie, caravana Alfa Romeo va face o incursiune pe cursul spectaculos al Dunării la Cazane.

Pe 6 iunie, fanii Alfa Romeo vor ajunge la Târgu Jiu, unde vor putea admira operele lui Brâncuși, precum Masa Tăcerii, Poarta Sărutului și Coloana Infinitului.

În ultima zi, organizatorii propun o incursiune pe Transalpina în drumul către casă. Cu peste 7.000 de membri înregistrați pe forum și peste 200 de participanți la evenimentul anual, Alfa Club România este cel mai mare club activ monomarcă autohton.

Via Alfa Club

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru