Bentley aniversează 1.000 de mașini modificate de Mulliner cu un Bentayga special

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Bentley Mulliner a ajuns la pragul de 1.000 de mașini personalizate. Mașina aniversară este un Bentayga pentru care proprietarul a avut două cerințe speciale.

Constructorul britanic de automobile a înființat divizia Mulliner în 2014 pentru a-i deservi pe cei mai pretențioși dintre clienți. Primul proiect semnat de echipa Mulliner a fost o ediție specială a limuzinei Flying Spur, replicată în doar 15 exemplare.

Aceasta punea accentul pe confortul pasagerilor și propunea un habitaclu personalizat.

Acum, la șapte ani distanță, divizia Mulliner de la Bentley a finalizat mașina cu numărul 1.000. Este vorba despre un Bentayga comandat de un client din Europa. Acesta a avut două cerințe speciale: ornamente interioare din lemn de frasin (preluate de la Mulsanne) și cusături contrastante pentru partea superioară a scaunelor.

Deși vorbim de un Bentley Bentayga special, nu este nici pe departe cel mai îndrăzneț proiect semnat de divizia Mulliner. De-a lungul anilor, echipa de aici și-a pus semnătura pe mașini cu adevărat unice, cel mai bun exemplu fiind decapotabila Bacalar.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru