BMW anunță ediția specială "50 Jahre" pentru M3 și M4

de Alexandru Monenciu
Marti, 24.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia celor 50 de ani împliniți de legendara divizie M, BMW anunță o ediție specială "50 Jahre" pentru modelele M3 și M4. Aceasta din urmă va fi singura comercializată în Europa.

BMW marchează cei 50 de ani împliniți de legendara divizie M cu o serie de evenimente și modele speciale. Tot cu această ocazie, constructorul bavarez de automobile anunță acum o ediție specială, intitulată "50 Jahre Edition" pentru modelele de performanță M3 și M4.

M3 50 JAHRE EDITION, DOAR PENTRU SUA ȘI CANADA

Pentru început, trebuie menționat că M3 50 Jahre Edition va fi oferit doar în Statele Unite ale Americii și în Canada, cu o producție limitată la 500 de exemplare. De cealaltă parte, M4 50 Jahre Edition va ajunge, printre altele, și în Europa.

BMW M3 50 Jahre Edition are la bază versiunea M3 Competition. Ediția specială este oferită în culori exclusiviste, disponibile în trecut pe modele care au scris istorie. Spre exemplu, Roșu Cinnabar (M3 E30), Violet Techno (M3 E36), Albastru Deep Interlagos (M3 E46), Portocaliu Fire III (M3 E92) și Gri Limerock (M3 CS F80).

Toate cele 500 de exemplare M3 50 Jahre Edition vor fi echipate cu jante forjate Style 826M, finisate în nuanța Gri Orbit.

Clienții pot opta pentru etriere roșii, albastre sau negre. Frânele M Carbon, cu etriere aurii, sunt opționale.

Nu lipsesc, desigur, emblemele speciale M Motorsport.

Pentru interior, BMW a pregătit praguri inscpripționate cu "Edition 50 Jahre BMW M", o plăcuță care atestă faptul că te afli la bordul unui M3 cu totul special, scaune M Sport (cele M Carbon sunt opționale) și cusături în culorile diviziei M.

Tot aici, pasagerii vor regăsi noul ansamblu curbat care încorporează atât display-ul de 12.3 inch al instrumentarului de bord digital cât și ecranul de 14.9 inch al sistemului multimedia.

M4 50 JAHRE EDITION AJUNGE ȘI ÎN EUROPA

În ceea ce privește ediția specială BMW M4 50 Jahre Edition, aceasta este oferită, la rândul ei, într-un număr limitat de exemplare, dar nemții nu au precizat câte vor fi produse. Știm doar că vor putea fi configurate într-una din nuanțele Negru Carbon, Albastru Macao, Gri Brands Hatch, Roșu Imola și Albastru San Marino.

Jantele forjate, vopsite în Gri Orbit Matt sau Auriu Bronze Matt, sunt standard.

Pragurile inscripționate cu "Edition 50 Jahre BMW M" sunt prezente și aici, la fel și plăcuța de pe consola centrală.

Tetierele scaunelor sunt brodate, de asemenea, cu numele ediției speciale.

Mai trebuie menționat că BMW M4 50 Jahre Edition are la bază versiunea M4 Competition. Producția ambelor ediții va demara în luna iulie a acestui an.

via BMW

Comentarii (1)

  • Frumoase culori (Rosu Imola, Techno Violet, Albastru Interlagos) si frumoase scaune !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru