BMW i3, mai bun decât Tesla Model S? Poliția din Los Angeles a ales modelul bavarez în locul sedanului electric

de Bogdan Mirică
Joi, 09.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După ce a testat vreme de un an Tesla Model S și BMW i3, Poliția din Los Angeles a decis să plaseze o comandă doar pentru modelul bavarez.

În urmă cu o lună vă anunțam că, în ciuda popularității globale de care se bucură, Tesla Model S nu a reușit să convingă forțele de ordine din Los Angeles după un an de probă.

Ceea ce nu știam atunci este că polițiștii americani au testat, tot vreme de un an, și un BMW i3. Iar la finalul perioadei de probă, dacă Tesla Model S a fost trimis acasă, cineva trebuia să rămână. Iar departamentul de poliție LAPD a decis să plaseze o comandă pentru micul model electric bavarez și nu pentru limuzina americană.

Deși oferea o autonomie mai mare și era mai rapid, Tesla Model S nu a fost preferat din cauza prețului său destul de piperat. BMW i3 le-a câștigat inimile polițiștilor cu o autonomie destul de bună, cu un cost de achiziție mai mic, cu multe puncte de încărcare disponibile și cu la fel de multe centre de service BMW i.

Esential 100 de exemplare BMW i3 au fost comandate de poliția din Los Angeles.
Forțele de ordine au comandat 100 de exemplare BMW i3 ca parte a unui plan de ”înverzire” a flotei de mașini impus de autoritățile statului California pentru mai multe servicii locale: poliție, pompieri, servicii de apă și electricitate.

Poliția din Los Angeles va folosi noile BMW i3 pentru misiuni de patrulare și pentru mobilitatea agenților în cazul unor situații de alertă. Mașinile nu vor fi folosite pentru urmăriri pe autostradă, așa cum se întâmplă de obicei cu supercarurile ajunse în parcul diferitelor departamente de poliție din Europa.

Comentarii (4)

  • Ratiunea a invins. Aviz si pentru ai nostrii cu ale lor polo1.2d
    11 3
  • Fiabilitate, incredere si seriozitate. E ceva ce Tesla nu poate oferi.
    10 0
  • Au ales bine știut fiind că polițiștii americani stau mai mult la mâncat gogoși. Iar dacă trebuie să facă și treabă au o scuză foarte bună că li s-a descărcat bateria (120 km în cel mai bun caz) . Oricum nici una nu este făcută pentru activități polițieniști și au achiziționat o mașină electrică ca să pară mai gay decît sunt.
    0 9
  • Bullshit! Au ales BMW pt ca...germani, pt ca isi protejeaza economia. Altfel, Tesla in bate la fundul gol pe acest ciudat BMW...
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru