Enel X a instalat peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: “Vrem să ajungem la 100 de puncte până la sfârșitul anului”

de Paul Cosma
Luni, 26.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Enel X a instalat până acum peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice, la nivel național. Compania vrea să ajungă la 100 de puncte de încărcare până la sfârșitul acestui an.

Enel X România, divizie a grupului italian Enel, are în plan să ajungă în următorii ani la circa 2.500 de puncte de încărcare în toate regiunile țării.

Compania susține că a depășit recent 60 de puncte de încărcare și speră să atingă borna 100 până la sfârșitul anului curent.

“Până la finalul anului, Enel X România îsi propune să ajungă la circa 100 de puncte de încărcare și va păstra un ritm susținut de instalare a acestora în următorii ani,” au declarat reprezentanții Enel X pentru publicația e-nergia.ro.

Compania își propune să realizeze în următorii ani o “rețea de parteneriate” cu diverse alte entități pentru a oferi clienților acces mai facil la noile tehnologii.

Enel X a lansat în această săptămână o actualizare pentru aplicația JuicePass care permite șoferilor să afle detalii despre durata de încărcare a mașinii electrice și autonomie. În plus, aplicația permite acum mai multe metode de plată.

Via e-nergia.ro

Comentarii (2)

  • Sa-i spuneti baiatului din fotografie ca nu e bine sa stea cu mana pe pistol cand alimenteaza,nu lasa loc benzinei sa se "umfle" mai ales daca e prea cald afara. Cand face click automat inseamna ca e plin rezervorul,da? :)))
    8 5
  • Ar trebui de asemenea sa nu vorbeasca la telefon in timpul incarcarii. Nu de alta, dar ramane fara baterie la telefon.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru