Ford a publicat un nou clip cu prototipul viitorului pick-up F-150 electric: modelul va intra în producție la jumătatea anului 2022

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Miercuri, 23.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un scurt clip video cu prototipul viitorul F-150 electric. Conform reprezentanților companiei, noua versiune a pick-up-ului va intra în producție la jumătatea anului 2022 și va fi asamblată la Rouge Electric Vehicle Centre în Dearborn.

La jumătatea acestui an, Ford a prezentat a 14-a generație a pick-up-ului F-150. Considerat unul dintre simbolurile industriei auto de peste Ocean, modelul constructorului Ford poate fi comandat atât cu motoare convenționale, cât și într-o versiune hibrid.

În plus, oficialii Ford au anunțat că noua generație F-150 va avea și o variantă complet electrică, aceasta fiind programată să intre în producție la jumătatea anului 2022. Asamblarea pick-up-ului se va face la Rouge Electric Vehicle Centre în Dearborn, Michigan.

Acum, divizia de marketing a constructorului american a publicat un scurt clip de promovare cu prototipul viitorului F-150 electric. În cadrul clipului, alături de viitorul pick-up apare și noul Mustang Mach-E, promul model electric dezvoltat de Ford.

Conform reprezentanților companiei de peste Ocean, la nivel estetic, vor exista diferențe foarte mici între actualele versiuni cu motoare cu ardere internă și varianta electrică. Pentru moment, nu există informații referitoare la motorul electric pe care americanii îl pregătesc și nici date despre pachetul de baterii sau autonomia versiunii de serie.

Prototipul viitorului model electric Ford a mai fost promovat de constructorul american în cursul acestui an.

În vechiul clip, exemplarul destinat testelor tracta 10 vagoane încărcate cu 42 de pick-up-uri.

Comentarii (4)

  • Inca o inutilitate electrica,un pick-up e de pus la munca nu de spart in figuri eco la mall"exemplarul destinat testelor tracta 10 vagoane încărcate cu 42 de pick-up-uri." Ce ma oftica pe mine propa...reclama asta mascata,mare branza ce a facut,a tras un tren,am vazut mai demult un indian care a tras cu dintii o garnitura de tren,iete mai jos
    https://m.youtube.com/watch?v=CTeb19ICMD4
    17 21
  • @tatraurs
    hater si nimic mai mult
    .............................................
    hate hate hate, la orice articol
    17 23
  • Deci daca îsi spune părerea este hater
    18 10
  • Un astfel de pickup este folosit in foarte multe domenii, si sunt convins ca macar in cateva dintre ele (nu in toate cazurile) versiunea electrica va avea niste avantaje fata de cea cu motor termic.

    Eu unul, chiar nu inteleg de ce nu sunt toate masinutele alea de pe pista aeroportului electrice. Ma refer la autoscari, impingatoare, tractorase pt bagaje etc. Acolo este domeniul ideal pentru BEV-uri: distante mici, masini mici, folosire de scurta durata si necesitatea unui cuplu sanatos. Faptul ca motoarele alea diesel pornesc, functioneaza 10-15 min si dupa aia se opresc nu poate fi bine pentru nimeni.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru